ZľavaDňaZľavaDňa
StoryEditor

ZľavaDňa získala ocenenie Slovak Superbrands Award 2020

14.02.2020, 07:45
Autor:
tsts
Značky sú hodnotené podľa prestíže, inovatívnosti a povedomia na našom trhu, a členmi poroty sú uznávaní odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy.

ZľavaDňa už po piatykrát získala ocenenie Slovak Superbrands Award pre najlepšie značky v segmente B2C. Opätovne sa tak zaradila do elitnej skupiny značiek s pečaťou kvality Superbrands, ktorá na Slovensku udáva do pozornosti mimoriadne silné značky s vysokou kvalitou a vynikajúcim renomé.

Ocenenie Slovak Superbrands Award

Slovenskí spotrebitelia a komisia expertov Brand Council programu Slovak Superbrands udelila spoločnosti ZľavaDňa cenu Slovak Superbrands Award 2020. ZľavaDňa si tým vyslúžila pozíciu medzi elitnými značkami, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky. Ocenenie Superbrands je potvrdením kvality a povzbudením pre zákazníkov pri ich každodenných rozhodnutiach. Veľmi nás teší, že sme ocenenie Slovak Superbrands Award obhájili už po piatykrát. Je to znak toho, že svoju prácu robíme poctivo a kvalitne, vďaka čomu je o nás ako o značke stále viac počuť, hovorí generálny riaditeľ ZľavaDňa Martin Rakovský.

Oceňujú odborníci na branding, marketing a biznis

O udelení Superbrands Award rozhoduje expertná skupina s Brand Council na základe prieskumu zrealizovaného renomovanou agentúrou GfK. Značky sú hodnotené podľa prestíže, inovatívnosti a povedomia na našom trhu, a členmi poroty sú uznávaní odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy.

ZľavaDňa ako jednotka v hromadnom nakupovaní na Slovensku

ZľavaDňa pôsobí na slovenskom trhu od roku 2010 a za ten čas sa stala jednotkou v oblasti hromadného online nakupovania. Portál mesačne navštívi viac ako 1,5 milióna návštevníkov, ktorí majú možnosť vybrať si  z množstva produktov a služieb. Tie sú vyberané podľa viac stupňového procesu oboznámenia sa s partnermi a  ich ponúkajúcimi službami a produktami. ZľavaDňa je unikátna v tom, že si dáva rovnako záležať na spokojnosti zákazníkov a partnerov, s ktorými spolupracuje.

Čísla namiesto sľubov

Za kvalitu služieb hovoria samotné čísla či už zo strany zákazníkov alebo samotných partnerov. Portál ZľavaDňa má silné zázemie viac ako 2500 partnerov s priemerným hodnotením 9,2. Za svoj čas získalo viac ako 800 000 zákazníkov a predali okolo 4 800 000 zľavových kupónov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 22:21