TV Markíza
StoryEditor

Skupina Markíza a SAKT podpísali viacročnú rámcovú dohodu

16.03.2020, 18:45
Autor:
TSTS
Skupina Markíza a Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie podpísali novú viacročnú rámcovú dohodu.

Skupina Markíza a Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie (SAKT) dnes, v pondelok 16. marca 2020, podpísali novú viacročnú rámcovú dohodu.

Zmluvu dnes podpísali prezident SAKT Otto Verbich a zástupcovia skupiny Markíza. Všetkých operátorov, ktorí sú členmi SAKT, táto dohoda oprávňuje šíriť stanice Markíza, Markíza +1, Doma a Dajto v HD kvalite aj v ďalšom zmluvnom období.

Svojim zákazníkom tiež budú môcť poskytovať službu 7-dňového archívu všetkých staníc skupiny Markíza.

Otto Verbich, prezident SAKT: "Teší nás, že sa nám pre našich členov podarilo zabezpečiť šírenie všetkých staníc skupiny Markíza na ďalší zmluvný cyklus po dlhých, ale vždy konštruktívnych a férových rokovaniach."

Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza: "Tešíme sa na pokračovanie úspešného partnerstva s malými a stredne veľkými operátormi na celom Slovensku za spravodlivých podmienok, ktoré zohľadňujú hodnotu našich staníc ako lídra na televíznom trhu."

Členovia SAKT majú v nasledujúcich týždňoch časový priestor na podpisovanie jednotlivých zmlúv na základe uzatvorenej rámcovej dohody.

Začiatkom tohto mesiaca skupina Markíza podpísala aj ďalšiu rámcovú dohodu o spolupráci s druhým slovenským združením káblových operátorov - Asociáciou prevádzkovateľov káblových telekomunikácií (APKT).

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 08:15