StoryEditor

Oresi prichádzajú s novinkou. Kuchyňu si zákazníci navrhnú cez online plánovač

20.05.2020, 13:48
Autor:
TSTS
Pomocou technológie Touch Reality.

Veda pokročila a na slovenskom trhu sa objavila technologická novinka, ktorá urobí z bežného plánovania kuchyne zážitok. Navrhovanie novej kuchyne viac nemusí byť časovo náročná záležitosť, ale rýchly interaktívny pôžitok z pohodlia domova, na ktorý budete s radosťou spomínať.

Zatiaľ čo klasické vybavovanie nového kuchynského nábytku predstavovalo tri až šesť stretnutí s predajcom, kým prišlo k podpisu objednávky, aktuálne možno mať kuchyňu snov vo výrobe už po prvom stretnutí. Navyše, nie osobnom, ale postačí online prostredníctvom streamu.

„Slovensko sa zaradilo medzi európsku elitu, keďže patríme k asi piatim krajinám, kde sa nachádza revolučný stroj na plánovanie kuchýň, postavený na princípe počítačových hier. Vďaka nemu si zákazník na diaľku z pohodlia domova prostredníctvom streamu v počítačovej 3D verzii navrhne každučký detail svojej budúcej kuchyne. Je to jediný skutočný online plánovač,“ približuje Ladislav Jelen, riaditeľ spoločnosti Oresi.

Oresi

V súčasnosti si stačí prejsť svoju predstavu o kuchyni online so špecialistom a následne ju začať tvoriť z pohodlia domova priamo na simulátore prostredníctvom streamu. A to nie hocijakom – vidíte kuchyňu, katalógy a návrhára zároveň na jednej obrazovke. Špeciálne IT riešenie streamovania troch obrazov naraz je ojedinelé v celej Európe.

„Ide o revolúciu. Zrazu si kuchyňu zákazník skladá z jednotlivých prvkov nábytku bez toho, aby musel opustiť domov, a len za asistencie návrhára kuchýň. Vidí konkrétne kuchynské spotrebiče reálne zastavané v kuchyni. Vidí, ako sa otvárajú dvierka na skrinke. Možno tú časť kuchyne, ktorú pôvodne vnímal ako dobrý nápad, prehodnotí a prerozdelí zostavu inak. Už sa nemôže viac stať, že by mal človek v hlave nejakú predstavu a návrhár by vytvoril úplne odlišný návrh,“ dodáva Ladislav Jelen.

Ide o prevratnú start-upovú novinku pomocou ktorej klient vidí svoju kuchyňu v extrémne ostrom 360° obraze, pričom v jej návrhu môže robiť okamžité zmeny. Špeciálne vyvinutý prístroj simuluje rovnaké prostredie, aké má zákazník doma, pretože využíva softvér počítačových hier. A čo je momentálne najzásadnejšou výhodou, klient nemusí na splnenie sna o novej kuchyni čakať mesiace, až pominú karanténne opatrenia. Špecialista na kuchyne po zaslaní žiadosti streamuje zákazníkovi domov a ten mu následne podľa vlastných predstáv zadáva pokyny cez streaming. Klient teda na obrazovke svojho domáceho počítača vidí návrhára a taktiež detailný návrh svojej budúcej kuchyne prostredníctvom obrazovky Touch Reality. Je to jedinečná technológia, ktorá je novinkou na našom trhu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 23:05