StoryEditor

VIVO! Bratislava oslavuje prvé narodeniny. V novom šate

18.11.2020, 15:40
Autor:
TSTS
Prvé nákupné centrum na Slovensku Polus City Center sa pred rokom sa zmenilo na nové moderné VIVO!

Už je to rok, odkedy vynovené nákupné centrum VIVO! Bratislava otvorilo zrekonštruované priestory návštevníkom. Oslavy prvého výročia sa nezaobídu bez darčekov pre zákazníkov.

Pred dvadsiatimi rokmi vzniklo na Slovensku prvé nákupné centrum Polus City Center a pred rokom, 7. novembra 2019, sa zmenilo na nové moderné VIVO! Bratislava.

Prvý rok priniesol úskalia, ale aj mnoho dobrého

V nákupnom centre bol otvorený toľko žiadaný supermarket Lidl, ktorý slúži na denné nákupy obyvateľom mestskej časti Nové Mesto, VIVO! Market, ktorý ponúka lokálne výrobky, či nový concept store VIBE, kde dostávajú priestor slovenskí dizajnéri.

Okrem toho sa stabilne rozrastal aj počet nových obchodov a prevádzok všetkého druhu a dnes ich vo VIVO! Bratislava nájdete takmer 200, medzi nimi aj jedinečnú Street Dance Academy Laciho Strike-a.

Ocenenie za modernizáciu

Nesporné kvality VIVO! Bratislava oceňujú nielen samotní návštevníci, ale aj odborníci. Za projekt modernizácie nákupného centra VIVO! Bratislava nedávno získala spoločnosť Immofinanz ocenenie Ocenenie ASB Developer roka v segmente retail.

„Náš prvý rok poznačila pandémia koronavírusu, ale nenechali sme sa ňou poraziť a aj napriek nej sme neustále vylepšovali naše služby, ponuku obchodov a celkový nákupný zážitok. Úspechy VIVO! Bratislava však nie sú len o nás, ale aj o komunite našich verných zákazníkoch,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ.

Preto chce VIVO! Bratislava osláviť svoje prvé výročie so svojimi návštevníkmi. Počas jedného víkendu, 20.11 – 22.11, bude každý nákup v hodnote 10 EUR odmenený zaradením do zlosovania o atraktívne ceny.

Výhry pozostávajú z atraktívnych cien ako víkendové hotelové pobyty, auto na víkend, elektrické kolobežky, PlayStation 4, darčekové karty VIVO! Bratislava a poukážky od nájomcov VIVO! Bratislava.

„Je pre mňa radosťou, že naše prvé narodeniny po úspešnom rebrandingu môžeme osláviť spoločne s našimi zákazníkmi, ktorí sú dušou VIVO! Bratislava. Som si istý, že spolu oslávime ešte mnoho spoločných míľnikov a úspechov,“ uzatvára Adrian Bódis.

VIVO! Bratislava

O VIVO! Bratislava

VIVO! je značka nákupných centier spoločnosti IMMOFINANZ pôsobiacej v oblasti komerčných nehnuteľností. Tento koncept bol navrhnutý pre mestá so zásahovou oblasťou najmenej 200 000 obyvateľov. Portfólio VIVO! sa v súčasnosti skladá z desiatich nákupných centier s prenajímateľnou plochou o veľkosti viac než 310 000 m2, z ktorých sa štyri nachádzajú v Poľsku, štyri v Rumunsku a po jednom v Českej republike a na Slovensku.

01 - Modified: 2020-07-23 14:20:33 - Feat.: 0 - Title: VIVO! Bratislava sa rozširuje o nové prevádzky 02 - Modified: 2020-06-24 09:19:26 - Feat.: 0 - Title: Nákupné centrum VIVO! Bratislava otvorilo VIVO! Market
01 - Modified: 2020-10-22 09:35:36 - Feat.: - Title: Novinka pre dizajnérov. V novom obchode si môžu prenajať poličku alebo vešiak 02 - Modified: 2020-07-23 14:20:33 - Feat.: - Title: VIVO! Bratislava sa rozširuje o nové prevádzky 03 - Modified: 2020-06-24 09:19:26 - Feat.: - Title: Nákupné centrum VIVO! Bratislava otvorilo VIVO! Market
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 12:50