KFC
StoryEditor

KFC prichádza so sviatočnou ponukou

02.12.2020, 12:12
Autor:
TSTS
Nazýva ju Santa Bucket a ide o predvianočnú nádielku trochu inak

Ho - ho - hoduj ako Santa! KFC pozýva novým headlinom užiť si predvianočný čas či populárneho Mikuláša trochu inak, a to špeciálnou nádielkou kuracích pochúťok.

Nové Santa Bucket menu ponúka obľúbené Hot Wings a Crispy Strips. K špeciálnemu Santa Bucket menu zákazníci dostanú zadarmo aj ostatnú jesennú novinku Popcorn Kura.

“Predvianočný čas si môžeme spríjemniť aj inak ako tradičnými pochutinami, ktoré sú typické pre tento čas. My sme to v KFC uchopili po svojom a do aktuálnej ponuky sme zaradili špeciálne Santa Bucket menu, v ktorom nájdu zákazníci niekoľko našich kuracích pochúťok naraz. Veríme, že Santa Bucket spríjemní našim zákazníkom nejeden predvianočný večer s priateľmi,” hovorí Agnieszka Imsirovic, marketingová riaditeľka KFC Slovensko.

Všetky reštaurácie KFC sú otvorené v režime take-away alebo drive, prípadne cez partnerov doručovacích služieb Wolt, Bistro a BoltFood. 

Udržateľnosť

KFC sa zaviazala zlepšovať udržateľnú stopu prostredníctvom viacerých ekologických iniciatív, ako je energetická a vodná efektívnosť, balenie, zhodnocovanie potravín, znižovanie odpadu a recyklácia. Spoločnosť KFC má históriu udržateľných inovácií, ktoré sa týkajú hlavne obalov - od škatúľ, cez sudy až po jej svetoznámy kýblik, tzv. bucket. Svoje riešenia KFC neustále inovuje, aby boli udržateľnejšie, pričom má tiež na pamäti zákaznícku skúsenosť, skúsenosť zamestnancov, ako aj vplyv na životné prostredie. Zahŕňa to záväzok umožniť do roku 2025 opätovné použitie všetkých plastových obalov a do roku 2020 záväzok získavať všetky obaly na báze vlákien z certifikovaných alebo recyklovaných zdrojov. Spoločnosť KFC je tiež hrdá na to, že je podporným partnerom konzorcia NextGen. Yum! Brands Inc., materská spoločnosť KFC, sa zaviazala k humánnemu zaobchádzaniu so zvieratami a zodpovednému chovu.

Spoločnosť KFC s viac ako 23 000 reštauráciami vo viac ako 140 krajinách sveta je nezameniteľnou ikonou v rámci reštaurácií rýchleho občerstvenia. Kuracie špeciality KFC majú svoju typickú chuť, ktorých prípravu chráni tajný recept Colonela Sandersa, zakladateľa značky. 

01 - Modified: 2020-01-03 09:47:18 - Feat.: 0 - Title: Ako trávi Santa zvyšok roka? KFC má odpoveď 02 - Modified: 2020-08-27 11:40:37 - Feat.: 0 - Title: KFC mení slogan. Dočasne z neho vyhodí „oblizovanie prstov“
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 04:50