StoryEditor

Jún v znamení slovenských šéfkuchárov na TV Paprika

02.06.2021, 12:30
Autor:
TSTS
Tri nové kuchárske šou štartujú v pondelok 7.júna.

Televízia Paprika spúšťa pre milovníkov kuchárskych šou júnový program s viacerými novinkami. V pondelok 7. júna o 18:00 odštartuje relácia So šéfkuchárom okolo sveta s Gabom Kocákom, hneď po ňom o 18:30 vnesie do kuchyne farebný nádych Mimi Šramová v novej kuchárskej šou Farebný svet s Mimi a o 19:00 príde na rad relácia Pepeho zdravá kuchyňa na TV Paprika.

Precestujte svet s kuchárskou šou

Radi ochutnávate na dovolenkách miestne špeciality a dostali ste chuť na pravý indický dahl, talianske cestoviny či francúzsky quiche, ale neviete si ich pripraviť? Keďže v momentálnej situácii môžeme cestovať skôr iba prstom po mape, práve kuchyňa môže byť miestom, kde sa vaša cestovateľská duša trochu nasýti. Neprebádané chute orientu a stredomorskej kuchyne vás zlákajú v kuchárskej šou So šéfkuchárom okolo sveta s Gabom Kocákom na tie správne miesta.

TV Paprika

​Pestrofarebná kuchyňa

Farby nám do života vnášajú novú energiu a pozitívnu náladu. Prečo by sme ich nemohli zakomponovať aj do varenia a pečenia? Mimi Šramová v novej kuchárskej šou Farebný svet s Mimi ukáže ako na to! Veľmi rada v kuchyni používa thajské jedlé kvety, ktoré každému jedlu dodajú ten správny šmrnc. Nebojte sa experimentovať a vneste do varenia nový farebnejší vánok, ktorým prekvapíte vaše okolie. Mimi vás naučí pripraviť typické slovenské jedlá, ako sú bryndzové halušky, domáca kuracia polievka, či rôzne rýchle snacky a nátierky.

TV Paprika

​Zdravá kuchyňa

Málokto má v dnešnej dobe čas stráviť pri sporáku pár hodín denne. Radšej si vyberáme jednoduché rýchle recepty, aj keď nie najzdravšie. Práve kuchár Peter Šiška alias Pepe vám v kuchárskej šou Pepeho zdravá kuchyňa ukáže, ako pripraviť nielen chutné, ale predovšetkým zdravé a výživné jedlá. V súčasnosti už nie je problém zohnať ingrediencie od výmyslu sveta, stačí mať len dobrý recept. Práve s ním vám pomôže kuchár Pepe, s ktorým sa naučíte pripraviť napríklad orechový paleo koláč bez múky a cukru, extra horké čokoládové muffiny či banánové palacinky s kokosovým cukrom.

TV Paprika

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 06:03