StoryEditor

Na trh prichádza revolučný nápoj Oxy water

12.11.2015, 07:36
Kyslík, ktorého je v ovzduší 21 %, prichádza na trh v novej podobe. Vo forme nápoja Oxy water®.

Na trh prichádza nový nápoj Oxy water®. Vlastníkom patentu je česká firma Oxylife, vyrábajúca slovenský produkt Oxy water®. Za výrobou produktu stojí Slovenka Julianna Hložek Grmannová, ktorá pred siedmimi rokmi zápasila s onkologickým ochorením. Pri hľadaní ciest narazila na prácu Dr. Otta Wartburga, nositeľa Nobelovej ceny, podľa ktorej sa zhubnej chorobe nedarí existovať v dostatočne okysličenom prostredí. Výsledky štátnej skúšobne dali nápoju Oxy water® zelenú, prvé plechovky sa naplnili kyslíkom v októbri 2015.

 

 

  • Patentovaná technológia prináša až 90 mg kyslíka na liter vody
  • Na slovenskom trhu neobsahuje žiaden iný nápoj také ideálne množstvo kyslíka
  • Vysoká dávka kyslíka ako prevencia pred nádorovými ochoreniami
  • Za zrodom nápoja stojí zhubná choroba zakladateľky
  • Nápoj Oxy water® bude distribuovaný aj na zahraničné trhy

 

Kyslík je bez farby, chuti, vône a zápachu. Niektoré podobné výrobky na pultoch slovenských supermarketov sú balené v plaste, ktorý je zdravotne nevyhovujúci, vody v skle neudržia deklarované množstvo kyslíka kvôli viečku. Niektoré navyše obsahujú umelé sladidlá, príchute a konzervanty. Spotrebiteľ je tak bližšie k prekysleniu organizmu, ktoré ide ruka v ruke s nízkym okysličením krvi. Oxy water® je prirodzene neperlivá, kyslík netvorí bublinky pri obohacovaní vody.

 

Oxy water® v zdravej plechovke zaručuje, že sa do vody dostane 90 mg kyslíka na liter a udrží sa v nej. Má hneď niekoľko prevratných účinkov na ľudské zdravie. Kyslíková voda ponúka okrem uhasenia smädu prirodzenú vitalitu bez stimulantov, pocit ľahkosti v žalúdku, pocit čistých hlasiviek, prevenciu proti generačných chorobám, najmä proti onkologickým, obsahuje nula kalórií, okysličuje mozog a napomáha zvyšovať výkonnosť pri športe vďaka okysličeniu krvi. Vďaka antiseptickým účinkom kyslíka ju môžu piť vychladenú dokonca speváci, neprichádza k obareniu hlasiviek.

 

Zrodenie nápoja Oxy water® je výsledkom výzvy, ako dostať 90 mg kyslíka do vody. Nie menej, no nie viac. Čerstvú okysličenú vodu, ktorá je zdravotne neškodná, môžete vziať do auta, objednať v reštaurácii, vypiť ju ku káve alebo pri športe. V dnešnom živote plnom smogu, elektrosmogu, stresu a následnom plytkom dýchaní nám často vzniká nedostatočne okysličené prostredie a našu chýbajúcu energiu si zbytočne nahradzujeme energetickými nápojmi miesto najprirodzenejšieho zdroja - kyslíku,“ hovorí Julianna Hložek Grmannová, ktorá sa po chorobe začala sústrediť na priaznivé prevenčné účinky kyslíka. Je aj zakladateľkou centra OxySlovakia, kde klienti inhalujú 95-percentný kyslík a môžu absolvovať rozličné kyslíkové terapie.

 

Oxy water® je balený v špeciálnej plechovke, ktorej vnútro je ošetrené potravinársky neškodným lakom, ktorý sa vypáli v peci pri 240 °C. Má obsah 250 ml, odporúča sa piť denne ako súčasť pitného režimu a je možné ju zakúpiť v sieti drogérií DM, exkluzívnych partnerov, v bežných reťazcoch, obchodoch so zdravou výživou, fitnescentrách, kaviarňach, ale aj objednať priamo na webe www.oxywater.sk. Cena na e-shope a maloobchodná cena Oxy water® je v rozmedzí 1,50 € - 1,80 €, cena v kaviarňach a reštauráciách je od 1,90 €. Ceny na zahraničných trhoch, kam bude Oxy water® expandovať, budú o niečo vyššie ako v domovskej krajine.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:32