StoryEditor

Na Bažant Pohodu mamku neberte. Už vás tam bude čakať!

24.06.2015, 14:31
„Nie je ti zima? Mám pre teba teplé ponožky alebo deku. Si hladný? Pripravila som ti desiatu... ” Aj takéto nadštandardné služby zabezpečia v Mamkostane na Bažant Pohode špeciálne „mamky“, ktoré na festival prinesie jeho hlavný partner Slovenská sporiteľňa.

Najväčšia banka na Slovensku tu zabezpečuje finančnú pohodu už šiesty rok. Ľudia budú mať k dispozícii tri mobilné bankomaty, možnosť platiť bezkontaktnou kartou v nápojových centrách a víťazi súťaže získajú tiež jedinečné bezkontaktné platobné nálepky s vreckovým. Tradičnou súčasťou festivalu je SPACE ARÉNA Slovenskej sporiteľne s bohatým hudobným programom. Vďaka podpore banky sa uskutoční aj svetová premiéra nevšedného hudobného projektu  - Sendreiovci Le Orchestroha.

„Ako najväčšia banka radi spájame svoje meno s najlepším slovenským festivalom. Chceme byť blízko aktívnym ľuďom a poskytnúť im jednoduchý prístup k bankovým službám kdekoľvek ich potrebujú. Tento rok na festival prinesieme aj unikátny ,mamkostanʻ, v ktorom sa o návštevníkov postaráme ako doma. Naše ,mamkyʻ sa budú pohybovať tiež po areáli letiska, postarajú sa o návštevníkov a usmernia ich do mamkostanu,“ povedal Roman Matulík, vedúci marketingu a reklamy Slovenskej sporiteľne.

 

Pohodové finančné služby aj „mamkostan“ pre všetkých

Pre návštevníkov Bažant Pohody budú už tradične pripravené tri mobilné bankomaty. Na festivale budú mať ľudia možnosť platiť bezkontaktne v takmer 70 prevádzkach s občerstvením vďaka platobným terminálom Slovenskej sporiteľne. V spolupráci so spoločnosťou MasterCard banka prináša aj limitovanú sériu bezkontaktných platobných nálepiek s kreditom 20 eur. Vyhrať ich bude možné v súťaži v „mamkostane“ spolu s ďalšími zaujímavými cenami. Podobne ako v uplynulých rokoch, banka na festivale komunikuje svoj subbrand SPACE, ktorý je určený  študentom a mladým. Festivalová komunikácia je súčasťou celoročného komunikačného konceptu, kde odpoveďou na otázku „Aký je rozdiel medzi SPACE účtom a mamkou?“ je: „SPACE účet sa ťa nepýta, na čo míňaš!“

 

Sendreiovci a Štátny komorný orchester aj vďaka podpore Slovenskej sporiteľne

Bažant Stage otvoria v sobotu napoludnie Sendreiovci s 35 členným Štátnym komorným orchestrom zo Žiliny a detským vokálnym zborom Čercheňora. Energické piesne Sendreiovcov upravil Slavo Solovic, ktorý je autorom aj symfonickej verzie pesničiek skupiny Korben Dallas. Dielo zaznie na Bažant Pohode vo svetovej premiére. Tento unikátny koncert sa uskutoční aj vďaka finančnej podpore Slovenskej sporiteľne.

 

 

Zdroj: Slovenská sporiteľňa

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 12:47