StoryEditor

Záujem o zdravý životný štýl zažíva boom aj na internete

07.05.2013, 17:29
Popri množstve ženských internetových magazínov rastie na internete záujem aj o portály, ktoré nie sú zamerané na pohlavie, ale oblasť záujmu.

Jednou z týchto oblastí, ktorá zažíva výrazný rast je zdravý životný štýl. Ľudia na internete čoraz viac vyhľadávajú informácie o rôznych druhoch cvičenia, zdravej strave a celkovo o tom, ako žiť zdravšie a aktívnejšie.

 

Takýmto prípadom je aj portál www.cvicte.sk, ktorý patrí v oblasti cvičenia a zdravého životného štýlu k tým najrýchlejšie rastúcim. Za posledný štvrťrok zvýšil svoju návštevnosť o viac než 60 % a aktuálne ho číta už 45.000 ľudí mesačne.

 

Okrem denných informácii prináša portál Cvičte.sk svojím návštevníkom novinku v podobe internetového predaja produktov a služieb od vybraných partnerov.

„Nejde o klasický e-shop, ale o provízny predaj. Denne prinášame informácie o cvičení a vedení zdravého životného štýlu, tak sme si povedali, že by bolo zaujímavé priniesť ľuďom aj zaujímavé a užitočné produkty alebo služby, ktoré buď potrebujú alebo nimi spravia radosť sebe alebo niekomu inému. Partnerov si starostlivo vyberáme. Kritérium výberu partnera je odlišnosť sortimentu, výhodné ceny a kvalitný servis,“ prezrádza majiteľka portálu Cvičte.sk Jana Šimkovičová. 

 

Zdroj: Cvicte.sk

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 16:04