StoryEditor

Kariéra.sk vylepšila firemné profily, klientom ponúka nové služby

08.07.2014, 15:10

Pracovný portál Kariéra.sk pokračuje v zlepšeniach používateľského prostredia. Po inovačných zmenách primárne určených pre pohodlie používateľov, ktorí sa uchádzajú o zamestnanie, sa Zoznam.sk zameral na vylepšovanie služieb pre inzerujúce spoločnosti.

Kariéra.sk predstavila redizajn a skvalitnenie služieb pre firemné profily. Výsledkom intenzívnej práce je moderný a prehľadný responzívny dizajn, zameraný na jednoduchú orientáciu na stránke z akýchkoľvek zariadení.

Premenou prešiel aj výberový proces, vylepšením prešlo jeho prepojenie na databázu CV, ktorú aktuálne tvorí až 20 000 životopisov. Novinku v oblasti služieb predstavuje automatický predvýber kandidátov na základe kritérií zadaných v inzeráte, čo predstavuje výrazné zefektívnenie celého procesu. Systém tak upozorní firmu na vhodných kandidátov, ktorí vyhovujú jej požiadavkám. Pre jednoduchší výber vhodných uchádzačov majú firmy možnosť zadať v inzeráte doplňujúce otázky, ako napríklad možný termín nástupu, očakávaná výška platu, počet rokov praxe a podobne. Výberový proces zostáva aj po týchto vylepšeniach naďalej bezplatný.

Firmy majú možnosť zviditeľniť svoju ponuku vďaka novým doplnkovým službám. Špeciálny box umožňuje spoločnosti umiestniť inzerát na top pozíciu v rámci zoznamu pracovných ponúk spolu s firemným logom a farebným pozadím.

Zvýrazniť svoju pozíciu môžu firmy  aj aktivovaním služby Corporate Agent. Tá zabezpečí zvýšenú vizibilitu inzerátu v rámci pravidelného e-mailu pracovného agenta, zasielaného registrovaným uchádzačom o zamestnanie.

Mladý a dynamický tím pracovného portálu Kariéra.sk reaguje vždy pohotovo na požiadavky trhu. „Neustále pracujeme na zefektívnení výberové procesu, a to najmä vďaka úzkemu kontaktu so zadávateľmi a firmami. Spätná väzba vo forme pripomienok a návrhov je preto dôležitým a vítaným atribútom pri skvalitňovaní služieb,“ hovorí Katarína Zemanová, Senior sales & product manager Kariéra.sk.

Zdroj: Zoznam.sk

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:12