StoryEditor

Žena.sk a Wanda.sk zmenili svoju tvár

01.07.2016, 12:23
Autor:
TSTS
Žena.sk sa viac prepojila s printovým týždenníkom Báječná ŽENA.

Ženské portály ŽENA.sk a Wanda.sk prešli nedávno rozsiahlymi zmenami. Žena.sk sa viac prepojila s printovým týždenníkom Báječná ŽENA a spoločne vytvorili silné ženské duo.

Portál Wanda.sk sleduje trendy v móde, česaní či líčení, ale aj trendy vo svete online magazínov. Pri oboch portáloch pribudla responzivita. „Nový dizajn oboch portálov bol vytvorený v externom prostredí, pričom spočiatku bežal v režime AB testingu a primárne sa weby zobrazovali v starom dizajne, pričom mali návštevníci možnosť prepnúť sa do nového. Vzhľadom na veľký záujem a pozitívne reakcie sme krátko na to prešli do BA testingu, kedy sa najskôr zobrazuje nový dizajn s možnosťou prepnúť na starý,“ prezradil marketingový riaditeľ NMH Jindřich Staněk.

News and Media Holding

Na stránke Žena.sk zostali zachované jednotlivé sekcie – Zdravie, Rodina, Deti, Poradne, Domácnosť a Kariéra. Logo vychádza zo zredizajnovaného loga týždenníka Báječná ŽENA. „Hlavné znaky, v ktorých sa print a online stretávajú, sú témy o zdraví, ženské príbehy, výživa a rodina. Spustili sme tiež spoločne súťaž Báječné chudnutie na www.bajecnechudnutie.sk, ktorá je našou prvou spoločnou aktivitou a podporuje kampaň spustenia redizajnu ŽENA.sk,“ povedala šéfredaktorka Báječnej ŽENY Ema Pospíšilová Tekelyová.

Na stránke Wanda.sk sú po novom farebne oddelené sekcie, zmenou sú tiež obrázky na stránke. „Sú väčšie, efektnejšie a pútajú pozornosť už na prvý pohľad. Zmenou prešiel aj typ písma, čo len podčiarkuje mladistvý krok smerom k mladšej cieľovej skupine. Pribudla tiež farebnosť spoločných grafických prvkov a nový layout,“ dodal Staněk.

Všetky služby zastrešuje novinka WIKI, ktorá spája všetky praktické informácie a rady na jednom mieste. Táto novinka je na oboch portáloch.

News and Media Holding

News and Media Holding

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 15:47