StoryEditor

Komunikáciu pre VSE zastrešila nová agentúra

12.07.2017, 11:17
Autor:
TSTS
Skupina innogy, ktorej členom je práve VSE, sa stáva čoraz populárnejšou naprieč celou Európou. V jej ďalšom etablovaní sa na slovenskom trhu pomôže i komunikačná agentúra GETLIKE. Tá sa zapojí aj do komunikácie ďalších produktov a služieb. Zo spolupráce sa tešia obe strany.

Východoslovenská energetika, a.s. je v súčasnosti najväčšou energetickou spoločnosťou na východnom Slovensku. Jej služby spojené s odberom elektriny a plynu momentálne využíva približne 500-tisíc zákazníkov. Od roku 2003 je VSE súčasťou úspešnej medzinárodnej značky. Svoje inovatívne služby a produkty bude Východoslovenská energetika najnovšie komunikovať v spolupráci s agentúrou GETLIKE. „Naša komunikačná agentúra sa snaží na trh prinášať inovácie z oblasti komunikácie so zreteľom na čo najvyššiu efektivitu. Spoločnosť Východoslovenská energetika, a.s. a innogy Slovensko prišli na náš trh  s výraznými novinkami v oblasti energetiky, ktoré ľuďom do domovov prinášajú bezpečie, šetria im čas i peniaze. Práve tu sa naše hodnoty stretávajú,” hovorí o vzájomnej spolupráci Štefan Modrič, spolumajiteľ agentúry GETLIKE.

To, že VSE, ako člen innogy, ponúka svojim zákazníkom nielen služby, ktoré súvisia s dodávkou elektriny a plynu, ocenil aj Adam Bačkor, druhý spolumajiteľ GETLIKE: „Produkty a služby innogy sú pre nás veľmi atraktívne a v každom z nich vidíme niekoľko benefitov pre klientov. Nešetria len peniaze, ale mnohé dodávajú pocit absolútneho bezpečia a v neposlednom rade môžu zachrániť aj samotný ľudský život. Je pre nás veľkou cťou a zároveň aj výzvou, podieľať sa na ich komunikácii a byť súčasťou nadchádzajúcich kampaní.“

Víťazná agentúra vzišla zo súťažného tendra. „Od prijatia pozvánky a zadania tendra sme boli presvedčení, že sme s klientom v oblasti komunikácie naladení na jednu vlnu. Náš návrh na nadchádzajúcu komunikáciu sme sa tak snažili koncipovať hravo, ľudsky, ale, samozrejme, so zreteľom na odbornosť a dlhoročné skúsenosti skupiny VSE, a.s. v oblasti energetiky,” pokračuje Štefan Modrič.

Súzvuk v otázke očakávaní a cieľov vzájomnej spolupráce potvrdila aj hovorkyňa materskej spoločnosti Východoslovenská energetika Holding, a.s., Andrea Danihelová. „VSE má dlhoročné skúsenosti s prácou v oblasti PR. Aktivít rok čo rok pribúda a hľadáme nové cesty, možnosti, ako zaujať našich partnerov. Sme presvedčení, že spolupráca s agentúrou môže našu komunikáciu osviežiť. Pretože spoločnosť GETLIKE nás zaujala svojím temperamentom a kreatívnym prístupom. Už teraz sa tešíme na spoločné projekty.“

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 13:32