Lego figúrka
StoryEditor

Nikdy viac rozhádzané káble od počítača. Vyrieši to Lego

17.07.2014, 12:30
Káble budú s Legom vyzerať lepšie - a skúsili sme aj ďalší zlepšovák. Pozrite si to.

Web Mashable priniesol tému, ktorá síce nezmení technologický svet, ale aspoň ho poupratuje: vaše káble od počítača vraj môžete jednoducho dať do rúk figúrkam z Lega. Zapasujú tam a udržia ich.

Na webe sa z toho stal hit a za týždeň si video s Legom a káblami pozrelo vyše 180 tisíc ľudí.

Otestovali sme to tiež. Aj keď sa kábel - v našom prípade od Mac Booku a príslušenstva - môže zdať hrubší, funguje to. Akoby Lego ruka bola vymyslená presne na to:

Skúsili sme nájsť aj ďalšie uplatnenie Lego figúrky. Môže poslúžiť napríklad ako dekorácia k vašim Stratégiám. Úprimne však priznávame, že dvakrát praktické to nebolo a keby naša figúrka nemala oštep, bol by to ešte väčší problém. Takže odporúčame iba pre najväčších fanúšikov Stratégií. PS: Už ste si kúpili aktuálne číslo zo Zuzanou Ťapákovou a Františkom Borovským?

Za nápadom spojiť Lego a káble od počítača stojí spoločnosť Sugru. Tá si z toho vymyslela rovno biznis: predáva lepiacu gumu a tvrdí, že chytiť káble pomocou Lego figúrok je super, ale ešte lepšie je, keď ich prilepíte ich gumou. Práve ona k tomu vytvorila video, ktoré sa dobre šírilo s podporou zahraničných webov:

http://youtu.be/FQFX0yg62kc

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 21:48