Zuzana Ťapákova a František Borovský
StoryEditor

Ako sa dostať k Ťapákovej a Borovskému

10.07.2014, 08:40
Chcete mať nové Stratégie, v ktorých je rozhovor so Zuzanou Ťapákovou a Františkom Borovským? Tu je návod.

Dvojrozhovor Stratégií so Zuzanou Ťapákovou a Františkom Borovským zaujal. Správa, v ktorej sme ho avizovali a priniesli highlighty, sa stala najčítanejšou za minulý týždeň.

A nielen to. V redakcii sme zaznamenali otázky, ako sa k Stratégiám s Ťapákovou a Borovským dostať. Jednoduchým riešením je kúpiť si digitálnu verziu - Stratégie sú k dispozícii pre Android, iOS, ale aj klasické stolové PC a Macy - môžete si ich kúpiť tu. Digitálna verzia stojí 4,8 eur, viete si kúpiť aj aktuálne číslo samostatne.

K dispozícii je aj aplikácia pre zariadenia Apple, môžete si ju stiahnuť zadarmo v iTunes Store a dokúpiť aktuálne vydanie Stratégií.

Okrem toho sú Stratégie k dispozícii vo vybraných predajniach tlače, nie vo všetkých. Číslo 6/2014 s Ťapákovou a Borovským bude v predaji ešte približne dva týždne.

Ak chcete mať Stratégie v budúcnosti každý mesiac na stole, odporúčame predplatné - časopis sa dá predplatiť cez SMS na tri mesiace na skúšku za 9,9 eur. Celoročné predplatné stojí 57,6 eur. Viac informácií a presný návod nájdete v e-shope Ecopress.

Takto informovala o nových Stratégiách Zuzana Ťapáková na svojom Facebooku:

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
07. máj 2024 07:20