Evernote Business Notebook by Moleskine
StoryEditor

Papier alebo digitál? Táto novinka spája dvoch rivalov (video)

22.04.2014, 17:42
Manažéri, ktorí radi zapisujú svoje poznámky na papier, ho môžu naďalej používať a ostať trendoví. Pozrite sa, ako.

Spoločnosť Moleskine, ktorá sa zameriava na výrobu klasických papierových zápisníkov, prináša novinku. Cieli s ňou na manažérov, ktorí si radi píšu poznámky na papier, ale zároveň chcú byť digitálni. Všimol si web Fast Company.

Novinka sa volá Evernote Business Notebook by Moleskine. Má všetko také, ako ostatné zápisníky od Moleskine, ale okrem toho aj digitálne prvky. Pri tvorbe tejto novinky sa totiž Moleskine spojil s digitálnou spoločnosťou Evernote a má spojiť to najlepšie z digitálu a papiera.

Vlastníci zápisníka môže doňho písať a následne stranu naskenovať. Softvér od Evernote ju kompletne zdigitalizuje a zosynchronizuje so všetkými zariadeniami svojho majiteľa. Stránka rozpozná rukou písané písmo, bude sa v nej dať vyhľadávať ako v klasických digitálnych súboroch. Dá sa uložiť medzi pripomienky alebo zdieľať s ostatnými ľuďmi - a to tak, že jednu časť strany viete zverejniť a druhá ostane uzamknutá iba pre autora textu.

Nejde o prvú spoluprácu týchto dvoch spoločností, ale skôr o istý upgrade ich predošlého spoločného projektu. Ich najnovší "digitálny papierový zápisník" sa dá zatiaľ kúpiť v USA, Kanade a Japonsku. Stojí necelých 33 amerických dolárov a je k nemu aj trojmesačné prémiové predplatné služieb od Evernote. Takto ho spoločnosť predstavuje na webe.

Nedávno sa na manažérov a ich "problémy" s papierom zamerala aj firma Sony. Na trh uviedla technologickú novinku cieliacu na biznis sféru: digitálny papier za 1 100 dolárov. Prečítajte si o ňom viac na webe Stratégií.

http://youtu.be/XnEFP00pTIE

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 07:50