Homer Simpson ako Lego
StoryEditor

Lego Simpsonovci prichádzajú. Pozrite si ich

09.01.2014, 10:10
Homer, Marge, Bart, Lisa a Maggie sa zmenia na Lego figúrky. Bude špeciálna Lego stavebnica aj TV epizóda na stanici Fox. Prinášame obrázky.

Hračkársky koncern Lego Group pred pár hodinami predstavil novú sadu stavebníc. V spolupráci s Twentieth Century Fox Consumer Products uvedie na trh Lego Simpsonovcov vytvorených podľa animovaného seriálu stanice Fox. Uvádza v tlačovej správe.

Stavebnica Lego Simpsonovci (The Simpsons) sa dostane na svetové trhy vo februári. Lego bude predávať veľký otváreteľný dom rodiny Simpsonovcov. Okrem kompletnej rodiny (Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie) či Flandersa v ňom nájdeme všetky simpsonovské izby, garáž, auto, ale aj také detaily ako komiks Rádioaktívného muža alebo obraz lode, ktorý majú seriáloví Simpsonovci v obývačke. Spolu 2 523 dielov Lega. V Amerike stanovili cenu na 199,99 dolárov, napríklad v Nemecku sa len zmení mena a bude stáť viac - 199,99 eur. V iných krajinách upresnia cenu neskôr.

Lego okrem toho chystá zberateľskú sériu simpsonovských minifigúrok. Bude ich šestnásť, podľa Mashable za približnú maloobchodnú cenu 3,99 dolára za kus. Na celom svete sa začnú predávať v máji.

Okrem klasických marketingových nástrojov dostane Lego neštandardnú televíznu podporu. Stanica Fox chystá na máj tohto roku špeciálnu lego-simpsonovskú TV epizódu. Springfield a jeho obyvatelia sa v nej objavia ako Lego.

Ohlásenie Lego Simpsonovcov v lete minulého roku vzbudilo protichodné reakcie. Časť fanúšikov Lega to uvítala, no ďalšia skupina bola proti a argumentovali tým, že Simpsonovci nie sú vhodnou témou pre deti. Prečítajte si viac.

Lego zvykne okrem klasických edícií typu mesto, piráti či priatelia, zvykne uvádzať aj marketingovo previazané sady. Do podoby stavebníc previedlo Harryho Pottera, Batmana, Hviezdne vojny (Star Wars), Nindža korytnačky (Teenage Mutant Ninja Turtles) či superhrdinov od Marvela.

 

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 22:47