Lego Simpsons
StoryEditor

Noví Lego Simpsonovci: Vieme detaily o Slovensku

16.01.2014, 16:08
Stratégie zistili, kedy sa nové simpsonovské Lego dostane k nám a prečo bude tak trochu aj české. Pozrite si tiež špeciálne video tvorcov.

Lego chystá novú edíciu so Simpsonovcami a Stratégie zistili podrobnosti o jej uvedení na Slovensko.

Ako pre Stratégie uviedli zástupcovia Lego Group, Lego Simpsonovci sa dostanú aj na Slovensko a do Česka v máji - a to veľký dom aj minifigúrky. Na niektorých iných trhoch vrátane USA bude dom skôr, už od februára.

Susedné Česko bude s Lego Simpsonovcami spojené aj inak: práve v českej fabrike Lega v meste Kladno sa totiž majú stavebnice Simpsonovcov kompletizovať.

Podľa analýzy Stratégií založenej na cenotvorbe Lega na medzinárodných trhoch by mohla stáť veľká stavebnica domu Simpsonovcov na Slovensku približne 200 eur a samostatne predajné minifigúrky od 3 do 4 eur. Ide však len o naše odhady, podrobnosti vrátane maloobchodnej ceny budú známe v čase uvádzania na trh.

Hračkársky koncern Lego Group v spolupráci s Twentieth Century Fox Consumer Products uvedie na trh Lego Simpsonovcov (The Simpsons) vytvorených podľa animovaného seriálu stanice Fox. Lego bude predávať veľký otváreteľný dom rodiny Simpsonovcov zložený z 2 523 dielov, ktorý bude obsahovať aj figúrky kompletnej rodiny Simpsonovcov. Do predaja chystá aj edíciu šestnástich minifugúrok obyvateľov Springfieldu. Prečítajte si o tom viac a pozrite si detailné fotografie, ako budú Lego Simpsonovci vyzerať.

http://youtu.be/zxCIXqYaSPU

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 23:12