Mirjana Hron Sikimič
StoryEditor

V Spoločnosti 7 Plus nastali zmeny na najvyšších miestach

04.06.2014, 12:15
Doterajšia generálna riaditeľka vydavateľstva Mirjana Hron Sikimič mení funkciu. Prečítajte si, kto bude na čele spoločnosti.

Spoločnosť 7 Plus robí zmeny vo vrcholovom manažmente. Doterajšia generálna riaditeľka vydavateľstva Mirjana Hron Sikimič prechádza na post výkonnej riaditeľky celej mediálnej skupiny.

"Rozhodli sme sa rozdeliť si kompetencie a nastaviť tak efektívnejší model riadenia spoločnosti, zameraný predovšetkým na nové strategické projekty a obchodné príležitosti," tvrdí konateľ vydavateľstva Jozef Dukes. Zdôvodňuje to neľahkým obdobím pre médií ako takých a potrebou reagovať na turbulentný vývoj trhu.

Vydavateľstvo v oficiálnom stanovisku uvádza, že z novej pozície sa bude Hron Sikimič venovať predovšetkým "stratégii, synergiám a novými obchodnými príležitosťami za celú mediálnu skupinu". "Práve toto považujeme za najdôležitejší segment, ktorý je potrebné v tomto období správne podchytiť a nasmerovať. Nepoznám na tomto trhu nikoho, kto by túto úlohu zastával lepšie ako Mirjana Hron Sikimič," hovorí Dukes.

Vedenie vydavateľstva a kompetencie, čo mala Hron Sikimič ako generálna riaditeľka, dočasne preberie Dukes.

Mediálna Spoločnosť 7 Plus vydáva najpredávanejší slovenský týždenník Plus 7 dní, mesačníky Záhradkár, Zdravie a Emma, denník Plus jeden deň a ďalšie tituly. Pred rokom získala do svojho portfólia aj skupinu Centrum Holdings, prečítajte si viac o tejto akvizícii.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 02:11