StoryEditor

Zlatý Klinec s rekordným počtom prihlasovateľov

06.05.2013, 11:42
Do súťaže je tento rok prihlásených 285 súťažných príspevkov od 43 agentúr.

Do súťaže je prihlásených 285 súťažných príspevkov od 43 agentúr.

Do najprestížnejšej súťaže v oblasti reklamy na Slovensku Zlatý Klinec 2013 je prihlásených 285 súťažných príspevkov od 43 agentúr, čo predstavuje najviac prihlasovateľov v histórii devätnástich ročníkov.

Najväčšie zastúpenie má opäť kategória Interactive & online so 73 prácami. Ďalšie kategórie, v ktorých budú agentúry súťažiť, sú Print,  Outdoor a poster, TV a kinoreklama, Rádio,  Techniques, Médiá, Kreativita v PR, Events, Televízne upútavky a Kampaň. 

Prihlásené práce bude posudzovať 25-členná porota, ktorú bude viesť predseda Leon Sverdlín z Mark BBDO Praha.

Porota dňa 23. mája 2013 zverejnení shortlist v jednotlivých súťažných kategóriách, ktoré postupujú do druhého kola hlasovania. Zasadnutie poroty sa končí dňa 24. mája, kedy budú večer vyhlásené výsledky.

Vyhlasovateľom súťaže je spoločnosť Ad Awards Association a odbornými garantmi sú Klub reklamných agentúr Slovenska (ďalej len KRAS), Art Director´s Club a mesačník Stratégie. Bližšie informácie o súťaži a Štatút sú prístupné verejnosti na www.zlatyklinec.sk, kde sa môžete oboznámiť so všetkými súťažnými prácami.

 

Vyhlasovanie výsledkov sa bude konať dňa 24. mája 2013 o 20.00 hod. v Slovnaft Refinery Gallery v Bratislave.

 

Počas Zlatého Klinca bude vyhlásená cena Young Lions, ktorú vyhlasuje organizátor Zlatého Klinca a oficiálny reprezentant festivalu Cannes Lions spoločnosť Ad Award Association. Registrácia do súťaže Young Lions Slovakia 2013 je otvorená oddnes (6. mája).

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 01:58