StoryEditor

Novým prezidentom Business Leaders Forum sa stal Michal Liday

22.03.2018, 10:37
Autor:
TSTS
Michal Liday je predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Tatra banky.

„Každú firmu robia výnimočnou jej zamestnanci, od ktorých závisí, či bude úspešná. Mojou osobnou víziou pre Business Leaders Forum na nasledujúce dva roky je práve preto osobný a odborný rozvoj a spokojnosť zamestnancov, vzdelávanie a inovácie. Tieto témy vnímam ako silno prepojené a navzájom sa ovplyvňujúce s veľkým dopadom na spoločnosť, v ktorej žijeme. Zároveň ide o témy, ktoré intenzívne prežívame aj u nás v Tatra banke a hľadáme stále nové možnosti, ako ich posilňovať,“ hovorí o svojej osobnej vízii Michal Liday, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Tatra banky.

„Prepojenie týchto oblastí vnímam ako dôležité aj z pohľadu nutnosti vytvárať na Slovensku také prostredie, ktoré bude obohacovať pracovné pozície o kreativitu a pridanú hodnotu, aby ľudia necítili potrebu odísť do zahraničia, a prípadne mať ambíciu vytvoriť také prostredie, kam sa ľudia, ktorí odišli za vzdelaním do zahraničia, budú s hrdosťou vracať,“ dodáva Michal Liday.

Business Leaders Forum je neformálnym združením firiem, ktoré sa zaväzujú byť lídrami v presadzovaní zodpovedného podnikania na Slovensku. Združenie vzniklo v roku 2004 ako výsledok snahy o vytvorenie doposiaľ neexistujúcej platformy podnikateľských subjektov pôsobiacich na území Slovenskej republiky, ktorá by bola vzorom a garantom zodpovedného podnikania na Slovensku. V súčasnosti má 39 členov.

V roku 2018 sa združenie bude venovať témam: kvalita vzdelávania, podpora inovačnej kultúry vo firmách, boj proti korupcii, zvyšovanie angažovanosti zamestnancov a presadzovanie diverzity na pracovisku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 13:53