StoryEditor

Avion v Bratislave opäť povedie Vladimír Béreš

09.07.2018, 09:59
Autor:
(red)(red)
Najväčšie nákupné centrum na Slovensku riadil po jeho otvorení v rokoch 2002 až 2006.

Do Avionu prichádzam v čase, keď najväčšie nákupné centrum na Slovensku zažíva obdobie expanzie a obnovy. Najdôležitejšie pre mňa na novej pozícii bude úspešne dokončiť rozbehnuté projekty a čo najlepšie docieliť plány, ktoré si centrum stanovilo,“ povedal Vladimír Béreš. Tento rok v centre pribudne, podľa jeho slov, moderná gastro pasáž, ktorá „svojím konceptom a architektúrou bude unikátom v rámci centier na Slovensku. Verím, že pre zákazníkov prinesie nielen nové gastronomické zážitky, ale aj miesto pre relax a príjemne stretnutia.“

Vladimír Béreš sa po riadení bratislavského AVIONU stal v roku 2006 property manažérom pre štyri nákupné centra AVION v Česku aj na Slovensku a neskôr manažérom expanzie skupiny IKEA Centres pre ČR a SR.

V rokoch 2011 až 2016 pôsobil Vladimír Béreš ako regionálny riaditeľ IKEA Centres v Rusku. Vo svojom portfóliu mal na starosti šesť nákupných centier MEGA v Moskve a v regiónoch Ruska. Centrá MEGA rovnako ako AVION patria do developerskej skupiny IKEA Centres. Moskovské centra dosahujú rozlohu od 160- do 225-tisíc štvorcových metrov prenajímateľnej plochy. Mega Belaya Dacha dosahuje ročnú návštevnosť 40 miliónov ľudí.

Po návrate z Ruska Vladimír Béreš až doteraz pôsobil striedavo v Bratislave a Kodani ako Business Process Development manažér pre Európu spoločnosti IKEA Centres.

01 - Modified: 2018-03-19 14:09:36 - Feat.: - Title: Nákupné centrum Avion má nového šéfa
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 12:59