archív J.P.
StoryEditor

Do agentúry Dentsu Aegis prichádza posila z Unimedie

03.10.2018, 13:46
Autor:
tsts
Je ním Juraj Palaj, ktorý v Dentsu prijal pozíciu Trading Director.

Mediálna agentúra Dentsu Aegis Network Slovakia má od októbra nového Trading Directora.  Je ním Juraj Palaj a v agentúre bude mať na starosti vzťahy s dodávateľmi (TV a tradičné média ako OOH, tlač, rádio, kino) a bude viesť nákupné oddelenie agentúry. Juraj bude úzko spolupracovať s členmi manažmentu Miroslavom Roškom, Romanom Šebom, Tomášom Molnárom a Miroslavou Dudovou. Reportovať bude Petrovi Zlámalovi, COO Dentsu Aegis Network Slovakia.

Juraj Palaj pôsobí na mediálnom trhu od roku 1999 a ako mediálny veterán plne verí svojmu novému teamu v agentúre. Aktuálne pôsobil na pozícii Head od TV buying v agentúre Unimedia.
Peter Zlámala, COO DAN Slovakia o novej posile hovorí: "Jurajove silné stránky sú najmä jeho logické a analytické uvažovanie, vyjednávacie zručnosti a dlhoročné skúsenosti na mediálnom trhu. Teším sa na spoluprácu a verím, že nás Jurajove dlhoročné skúsenosti obohatia."
"Teším sa na nové výzvy, ktoré mi moja nová pozícia prináša. Verím, že dokážem zúročiť svoje dlhoročné skúsenosti a priniesť na moje nové pôsobisko nové pohľady,"  vyjadril sa  o novej práci Juraj Palaj, nový Trading Director DAN Slovakia.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 11:05