StoryEditor

Slovenský Ringier má nového šéfa digitálu. Lovil v interných vodách

08.11.2019, 08:27
Autor:
redred
Na novú pozíciu nastupuje František Novák.

František Novák je novým šéfom digitálu v Ringier Axel Springer Slovakia od novembra. Doteraz pôsobil ako Product Director for Digital Publishing & Community.

Na novej pozícii bude František Novák zodpovedný za digitálne projekty vydavateľstva, video stratégiu, ako aj stratégiu a výkon všetkých obsahových portálov vydavateľstva. Tiež zastreší technickú časť vývoja online produktov a tím softwarových inžinierov. 

 „Online prostredie je veľmi dynamické a neustále sa mení. František Novák je už niekoľko rokov veľmi dôležitou súčasťou našej firmy. Verím, že s jeho skúsenosťami budú naše digitálne projekty ďalej rásť a my budeme posilňovať pozíciu jednotky slovenského internetu,” povedal k personálnej zmene Michal Maruška, COO Ringier Axel Springer SK.

 „Ďakujem novému manažmentu za dôveru. Používatelia našich služieb sú zvyknutí na vysokú kvalitu našich produktov. Preto je mojim prvoradým cieľom tieto produkty neustále zlepšovať a posúvať ich vpred. Som presvedčený, že spolu s mojimi tímami to zvládneme," zhodnotil svoje výzvy František Novák, Chief Digital Officer.

František Novák zastával od roku 2018 pozíciu Product Director Digital Publishing & Community. V roku 2013 nastúpil ako Product Manager do spoločnosti Azet. Od roku 2014 pôsobil na pozícii Head of Pokec & Azetmail. Pred svojim pôsobením v Ringier Axel Springer zastával viaceré developerské a projektové pozície v rôznych spoločnostiach.

 Na pozíciu šéfa digitálu nastupuje po Monike Žákovskej, ktorá ale z mediálneho domu odišla už pred časom.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 04:09