StoryEditor

PS: Digital s novou Art Directorkou

03.08.2020, 09:46
Autor:
(pš)(pš)
Posila prichádza z TRIAD-u.

Do agentúry PS: Digital prichádza nová posila - Csilla Polák. Csilla povedie grafický tím, na starosti bude mať kľúčových klientov.

“Csillu vnímame ako veľkú pridanú hodnotu pre našu agentúru a aj klientov. Okrem jej niekoľkoročných skúseností s tvorbou oceňovaných kampaní k nám zapadla aj ľudsky, a pevne veríme, že náš grafický tím sa jej príchodom posunie na ďalšiu úroveň,” hovorí Peter Šebo, zakladateľ & CDO PS:Digital. 

Csilla sa venuje art direction a idea makingu v reklame od roku 2014: “Najkrajšou výzvou mojej práce je prinášať klientom kreatívne riešenia, ktoré nie sú samoúčelné, ale ideou a spracovaním pomáhajú dosiahnuť ich ciele. A preto sa teším, že som súčasťou agentúry plnej talentovaných ľudí s otvorenou mysľou. Povediem tím s veľkým potenciálom a verím,  že ho pomôžem naplniť v prospech našich klientov”, hovorí Csilla Polák, dnes už Head of Art PS:Digital. 

PS: Digital nie je pre Csillu prvou agentúrou,  Polák v minulosti pôsobila v agentúrach Effectivity, Respect APP, naposledy v TRIAD-e, kde sa  podieľala na kampaniach pre Absolut či VÚB-banku. Mesačník Stratégie ju vyhlásil za Art Directorku roka 2019.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 17:57