Miele
StoryEditor

Ambasádorkou značky Miele sa stala Ester Ledecká

22.12.2021, 06:00
Autor:
(red)(red)
Kontrakt s českou olympijskou lyžiarkou je uzatvorený na tri roky.

Spoločnosť Miele, výrobca prémiových prístrojov pre domácnosť i profesionálne prevádzky, nadviazala spoluprácu s úspešnou českou snowboardistkou a alpskou lyžiarkou Ester Ledeckou. 

Miele si svojich ambasádorov vyberá vždy veľmi starostlivo. Pri výbere našej najnovšej členky sme sa pozerali nielen na jej fantastické športové úspechy, ale zaujala nás aj jej mimoriadna pracovitosť a cieľavedomosť ,vďaka ktorým sa vyšplhala až na svetovú špičku. To veľmi dobre korešponduje s mottom spoločnosti Miele, ktoré vyznáva od svojich počiatkov v roku 1899. Zásadu „Immer besser – Vždy lepší“ majú obe strany pevne zabudovanú vo svojej DNA,“ vysvetľuje Tomáš Abraham, generálny riaditeľ Miele pre ČR a SR.

Svoju prvú misiu pre Miele absolvovala Ester Ledecká ako hosť v programe Zdeňka Pohlreicha Doma jako šéf, natáčaného v Miele Experience Center v Prahe. V ňom prezradila, že jej najobľúbenejším jedlom je fish & chips, teda klasické rýchle občerstvenie pôvodom z Veľkej Británie. Ukázalo sa, že vďaka spolupráci so špičkovým šéfkuchárom a s využitím najmodernejších technológií Miele, sa aj bežné jedlo dokáže premeniť na delikatesu.

Pred odletom Ester do rakúskeho Söldenu na Svetový pohár v alpskom lyžovaní nafotila snímky pre plánovanú kampaň, ktorých autorom je Ondřej Pýcha, vyhľadávaný český fotograf známych osobností. Kampaň bude prebiehať počas zimnej lyžiarskej sezóny.

Rovnako ako sa vždy, snažím čo najlepšie reprezentovať Českú republiku, budem aj hrdou ambasádorkou značky Miele v Česku aj Slovensku. Veľmi sa na našu spoluprácu teším,“ dodáva Ester Ledecká.

01 - Modified: 2021-06-16 07:02:43 - Feat.: - Title: Značka Miele má novú celosvetovú kampaň
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 03:55