archív
StoryEditor

Kaufland ukazuje, ako vyzerajú Vianoce u Tomáša Starostu

21.12.2021, 14:13
Autor:
redred
Vianočnú nádielku sponzorských odkazov s hladným hokejistom nachystalo THIS IS LOCCO.

Kaufland aj tento rok prináša divákom Vianoce bez reklamy. Je sponzorom televíznych programov, ktoré na obrazovkách budú bežať vo vianočnom období. Pri tejto príležitosti vznikla séria sponzorských odkazov, ktoré ľudia uvidia cez sviatky a na Silvestra. V hlavnej úlohe je hokejista Tomáš Starosta, ktorý v reklame pre Kaufland a s témou jedla už vystupoval. Posolstvom krátkeho spotu je, že vďaka svojim pochúťkam sa Kaufland postará o skutočne neodolateľné Vianoce.

Tomáš Starosta účinkoval vo viacerých hokejových kampaniach Kauflandu a tentokrát sa výnimočne stal aj súčasťou aktuálnej vianočnej kampane. V sponzorských odkazoch pokračuje vo svojej typickej úlohe večne hladného hokejistu, ktorý si sviatky naplno užíva hlavne kvôli dobrému jedlu.

Za kreatívou sponzorských odkazov stojí agentúra THIS IS LOCCO, ktorá zastrešuje komunikáciu značky Kaufland. Diváci uvidia počas sviatkov celkovo štyri rôzne sponzorské odkazy s Tomášom Starostom. Ako malú ochutnávku si môžete s predstihom pozrieť jeden z nich.

Vizitka kampane:
Názov: Kaufland vianočný sponzoring
Agentúra: This is Locco
Creative Director: Juraj Kováč
Copywriter: Michal Roháček, Adela Holubčíková
Art Director: Juraj Sapara
Account manager: Michal Ružica
Režisér: Tomáš Řehořek
Produkcia: Hitchhiker Films

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 22:23