StoryEditor

Spoločný odkaz Richarda Müllera a paralympionikov: SME SI ROVNÍ!

01.03.2018, 14:04
Autor:
pzpz
Vo videoklipe sa objavilo veľa známych osobností vrátane Maríny Kráľovičovej, Táni Pauhofovej, či futbalistu Filipa Šeba.

Týždeň pred odchodom našej výpravy na Zimné paralympijské hry v Pjongčangu sa slovenskí reprezentanti rozlúčili s verejnosťou galaprogramom spojeným s netradičnou módnou show slovenských módnych návrhárov Lenky Sršňovej, Borisa Hanečku, či Richarda Rozboru. V rámci prehliadky predstavili aj oficiálne oblečenie výpravy.

Sme si rovní Roman Benický

​Úlohy moderátorov sa zhostili Vera Wisterová a šéf slovenských paralympionikov Ján Riapoš. Na záver podujatia zaznela pieseň Richarda Müllera SME SI ROVNÍ, ktorá bude sprevádzať našu výpravu počas medailových bojov a je zároveň aj mottom aktuálnej prezentácie nášho paralympijského hnutia smerom k verejnosti.

Roman Benický

„Táto pesnička má veľký význam, úprimne si myslím, že vo svojom repertoári nemám veľa takých, ktoré majú takéto silné posolstvo,“ tvrdí spevácka hviezda o piesni, v ktorej videoklipe sa objavilo mnoho významných osobností, vrátane herečiek Maríny Kráľovičovej, Táni Pauhofovej, či futbalistu Filipa Šeba. Richard Müller zároveň tvrdí, že spolupráce tohto typu vždy dôkladne zvažuje.

V poradí XII. zimné paralympijské hry v Pjongčangu v Kórejskej republike odštartujú slávnostným ceremoniálom 9. marca. Medzi avizovanými siedmimi stovkami športovcov zo 46 krajín nebudú opäť chýbať ani slovenskí reprezentanti. Ich výprava síce bude menej početná ako na predchádzajúcej zimnej paralympiáde v Soči, no medailové ambície zostávajú vysoké.

Športovci sú výborní ambasádori našej krajiny a paralympijské hry majú svoju silu vo viacerých formách a podobách,” povedal po galaprograme Ján Riapoš, predseda Slovenského  paralympijského výboru. Náš nový druh komunikácie, ktorý sa vinie pod heslom SME SI ROVNÍ je veľmi univerzálny a netýka sa len športových výkonov a integrácie zdravotne znevýhodnených do spoločnosti. V čase, keď sme pripravovali tento projekt, sme netušili, čo sa na Slovensku udeje a tak dnes aj vysielame odkaz rodinným príslušníkom dvoch mladých obetí, pretože si myslíme, že moc  a peniaze nikdy nesmú stáť nad ľudským životom.“ 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
02. máj 2024 17:15