archív
StoryEditor

2CREATE pre Daikin

28.05.2018, 15:50
Autor:
tsts
Agentúra sa bude starať o komunikáciu klienta v 15 krajinách.

Spoluprácu na medzinárodnej úrovni odštartovala agentúra 2CREATE víťazstvom v tendri na event pre 250 zamestnancov Daikin stredná a východná Európa.

To bol len začiatok medzinárodnej spolupráce so svetovým lídrom na trhu klimatizácii a tepelných čerpadiel. Po vynikajúcich skúsenostiach a kvalitných výsledkoch pre Daikin na slovenskom trhu, bola následne agentúra pozvaná, ako jediná zo Slovenska, do medzinárodného tendra na marketingovú komunikáciu nových produktov v 15 krajinách.

“Agentúra 2CREATE nás presvedčila svojou kreativitou a moderným prístupom pri rozvíjaní komunikácie našich nových produktov Daikin Altherma 3” dodáva Julia Marinescu, marketing coordinator Daikin Central Europe.

2CREATE má skúsenosti už vo viac ako 20 krajinách, čo ale určite neznamená, že by bolo ekonomicky zaujímavé  vytvárať aj pobočky. "Uvidíme, čo prinesie ďalší vývoj, no je naozaj zaujímavé, že niektorí klienti už majú od nás väčší support pre zahraničné trhy ako pre Slovensko,“ hovorí šéf agentúry Martin Porada.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 16:15