archív M.R.
StoryEditor

Svetový marketingový expert Mark Ritson vystúpi v Prahe

06.09.2018, 13:57
Autor:
redred
Na konferencii „Boost Your Media Performance“.

Česká Asociácia komerčných televízií (AKTV) pokračuje vo svojich konferenčných aktivitách a na jeseň pripravuje v poradí už tretiu konferenciu určenú marketingovým profesionálom. Hlavnou hviezdou podujatia, ktorá sa bude konať 1. októbra v Prahe, je univerzitný profesor a marketingový expert Mark Ritson. 

Okrem neho na konferencii s názvom „Boost Your Media Performance“ vystúpi aj riaditeľka výskumu britského Thinkboxu Nicole Greenfield-Smith, marketér Chris Goldson z britskej komerčnej jednotky ITV. Chýbať nebude ani zaujímavý panel, zostavený zo zástupcov českých a slovenských zadávateľov, ako aj expertov z televízií. Konferenciu bude moderovať Petr Šimůnek, šéfredaktor českého magazínu Forbes.

Česká Asociácia komerčných televízií (AKTV) na príprave konferencie prvýkrát spolupracovala aj so slovenskou Asociáciou nezávislých rozhlasových a televíznych staníc (ANRTS). "Po nadšených reakciách na naše predchádzajúce akcie sme sa tentoraz rozhodli koncept našej konferencie rozšíriť na viac tém a rečníkov, prizvať k organizácii našich slovenských kolegov a dať tak možnosť zúčastniť sa aj oveľa viac záujemcom," hovorí Jan Vlček, predseda AKTV.  "Cieľom konferencie je sprostredkovať zadávateľom v Českej a Slovenskej republike najnovšie poznatky priamo z úst popredných svetových expertov, ktorí v Českej republike zvyčajne nevystupujú, bez toho aby na podobnú konferenciu museli odísť do Londýna alebo Paríža," vysvetľuje Vlček. 

"Na našu prvú spoločnú česko-slovenskú konferenciu sa osobne veľmi teším, a to najmä na našich hviezdnych rečníkov, popredných marketingových odborníkov, známych z veľkých zahraničných konferencií. Je to unikátna príležitosť pre nás i našich hostí dostať sa k najmodernejším poznatkom a trendom, ktoré nám potom budú nápomocné aj v lokálnym biznise, "dodáva Marcel Grega, prezident ANRTS.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 20:44