QEX
StoryEditor

QEX ide aj do digitálu a eventov

02.10.2018, 15:50
Autor:
(red)(red)
Reklamno-obchodná spoločnosť QEX založila nedávno dve nové divízie.

QEX Digital a QEX Events, ako sa nové divízie volajú, majú existujúcim i novým zákazníkom ponúknuť návrh a realizáciu digitálnych a event projektov. Informáciu potvrdil majiteľ spoločnosti QEX, Ing. Ondrej Hort.

„Nielen naša firma, naši zákazníci, ale aj trh sa veľmi rýchlo vyvíjajú, a preto bolo otázkou času, keď zákazníkom budeme môcť ponúknuť ešte širšie portfólio služieb,“ dodal Hort. QEX Digital pomáha značkám zorientovať sa v online prostredí a naplno využívať potenciál existujúcich nástrojov digitálneho marketingu.

Agentúru QEX Digital spoluzaložil skúsený marketingový expert Miroslav Chmelár, ktorý túto divíziu aj riadi. „Digitálne technológie priniesli revolučné možnosti a postupne búrajú jeden segment za druhým. Firmy a značky preto potrebujú skúsených odborníkov a agentúry, aby ich na tieto zmeny dostatočne pripravili a priblížili ich ešte viac k spotrebiteľom, ktorí tieto technológie masívne využívajú,“ povedal Chmelár.

QEX Events svojim klientom ponúkne komplexný balík v oblasti organizácie eventov rôzneho druhu. Divíziu QEX Events povedie Anna Hortová, ktorá v predošlých agentúrach pôsobila na pozícii account directora a organizačne a kreatívne zabezpečovala široké spektrum podujatí, festivalov či konferencií. „Live marketing je najosobnejšou formou budovania nielen značky, ale najmä vzťahov s partnermi, so zamestnancami či zákazníkmi. A vzťahy sa vytvárajú cez zážitky. Práve to je naším cieľom, aby eventy našich klientov boli osobité, bohaté na zážitky a každá (aj tá najmenšia) súčasť a detail podujatia nadväzovali na jeho myšlienku a poslanie. Kreatívny koncept, samozrejme, podporí profesionálna produkcia a realizácia eventu,“ uzavrela Hortová.

01 - Modified: 2023-01-11 11:38:55 - Feat.: - Title: QEX je na trhu vyše 30 rokov a otvoril svoje nové sídlo
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 08:57