StoryEditor

Dotcom už pôsobí aj v Prahe

08.10.2018, 11:11
Autor:
tsts
Českú pobočku vedie Lucia Parpelová.

Slovenská reklamná agentúra dotcom otvorila pobočku na českom trhu. Komplexné služby v oblasti marketingovej komunikácie ponúka z nového office-u v Prahe.

“Dopyt po našich službách v posledných rokoch prekračuje hranice Slovenska, a preto sme sa rozhodli otvoriť prvé zastúpenie mimo územia SR. Z viacerých objektívnych dôvodov sme sa rozhodli pre Prahu. Chceme byť našim klientom čo najbližšie a ponúkať im špičkové služby práve tam, kde sú ich zákazníci. Podobne ako na Slovensku, našou filozofiou je správna kombinácia skúsených ľudí z oblasti marketingu a reklamy s mladými puškami. Definoval by som nás ako marketérov s pozitívnym vzťahom ku komunikácii v online. Dnes je na trhu veľa digitálnych agentúr, len máloktoré však vedia klientovi ponúknuť dlhodobú stratégiu, o znalosti práce so značkou ani nehovoriac,” povedal Roman Beličák, CEO agentúry dotcom.sk.

Českú pobočku vedie Lucia Parpelová, ktorá predtým pôsobila niekoľko rokov u mobilných operátorov T-Mobile, O2 či v sieťových agentúrach, ako DDB, Ogilvy alebo Leo Burnett.

Dotcom

​Za klientsky servis zodpovedá Marta Tužová, ktorá má mnohoročné pracovné skúsenosti z agentúry Ogilvy. Kreatívny tím má na starosti Tomáš Kopecký s viac ako 15-ročnými skúsenosťami naprieč reklamným trhom.

“Veríme v dobrú reklamu s insightom aj vtipom.  Rešpektujeme, že zákazníci dnes prijímajú informácie online. Stále však žijú offline. Kľúčové slovo dnešnej doby je 'hodnota', pre reklamu to platí dvojnásobne. Myslíme na to, keď staviame na nohy nové značky a nasmerovávame aj tie dlhodobo etablované, ktorým pomáhame rásť. Klientom prinášame zmysluplné riešenia. Je to jediný spôsob ako ich značka má šancu dlhodobo obstáť v očiach, už tak veľmi kriticky zmýšľajúceho, zákazníka,“ dodáva šéfka českého dotcom-u Lucia Parpelová.

Dotcom v minulom roku vyhral tender na online komunikáciu pre značku Tesco v strednej Európe. Jedným z prvých klientov českého dotcomu sa tak logicky stal tento britský reťazec. Medzi klientov agentúry patria spoločnosti z oblasti FMCG, retailu, telekomunikácii a služieb, ale aj začínajúce startup-y.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 12:19