StoryEditor

Fendi a YSL predstavili nové produkty. Čo vám pripomínajú?

13.11.2018, 09:13
Autor:
redred
Módne giganty popustili uzdu fantázie a prišli s kontroverzne vyzerajúcimi módnymi výstrelkami.

Módna značka Fendi prednedávnom predstavila šatku, ktorá sa na obrázku podobá ženským genitáliám. Fotografia nového produktu sa okamžite objavila vo viacerých zahraničných médiách, ktoré označili hodvábnu ružovú  šatku ozdobenú kožušinou za presne to, čo si predstavíte aj vy, keď sa na ňu pozriete.

Na Twitteri sa spustila vlna reakcií:

Šatka je okrem tejto farby dostupná aj v dvoch ďalších, ktoré jednoznačne nepripomínajú to isté čo táto v ružovej farbe. A zjavne ani tá podobnosť niekomu nevadí, keďže šatka je aktuálne vypredaná.

Niečo podobné, s priamym zámerom predstavil Yves Saint Laurent, ktorý predáva náušnice a náhrdelník v tvare penisu. Súpravu kontroverzných šperkov ponúka za viac ako 700 libier. Oba šperky sú vyrobené zo zlatej mosadze a na zadnej strane ich zdobí čiernym písmom uvedená značka Saint Laurent Paris.

YSL YSL

​Sociálne siete pomaly ale isto zaplavujú reakcie, medzi ktorými sa objavil používateľ, ktorý na Twitter napísal: "Neviem, čo je horšie, osoba, ktorá nosí náušnice z penisovej mosadze, alebo fakt, že vám naúčtujú 345 dolárov za luxusné nosenie penisových náušníc ..."

Iní zas diskutujú o tom, či nie sú šperky určené pre chlapov, ktorý chcú, aby im to zvýšilo sebavedomie tým, že nosia na hrudi svoje mužstvo.

Objavili sa aj fanúšikovia šperku, ktorí jasne vyjadrili, že šperk chcú vlastniť.

A takýchto ľudí bolo zrejme viac, keďže už teraz je pod produktom uvedené, že sú momentálne nedostupné. Vyzerá to tak, že sa skutočne vypredali.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. máj 2024 01:57