Elite Solutions
StoryEditor

Elite Solutions sa postará o kreatívu značky Harmony

19.11.2018, 11:57
Autor:
tsts
Prvé výstupy uvidíme už do konca roka.

Spoločnosť SHP Harmanec, ktorá pod sebou združuje Harmony, Harmasan, Harmony Professional, ukončila výberové konanie na novú kreatívnu agentúru pre značku Harmony v rámci slovenského a českého trhu. V tendri na komplexnú komunikáciu oslovila 4 agentúry. Výberové konanie vyhrala agentúra Elite Solutions.

„Do tohto tendra sme dali veľa úsilia a veľmi nám na ňom záležalo. Klient mal zaujímavé kreatívne zadanie, ktoré nám sadlo. V priebehu decembra plánujeme natáčanie pekného TV spotu a od nového roka sa pustíme do ďalších zadaní a kampaní. Tešíme sa na nové projekty a výzvy, ktoré nás s Harmony čakajú,” vyjadril sa Marián Hlinka, Client Service Director Elite Solutions.

Matej Valo, kreatívny líder Elite Solutions doplnil: „Veľmi sa tešíme, že sa nám podarilo získať modernú a elegantnú značku akou je Harmony. V našich návrhoch sme tieto atribúty doplnili aj o jemnú dávku humoru, prostredníctvom ktorého sa chceme viac priblížiť spotrebiteľovi a aktívne zvyšovať znalosť značky. Potešilo nás aj to, že okrem komplexnej a dlhodobej komunikácie naprieč všetkými kanálmi, nám klient zveril dôveru aj pri dizajnovaní novej produktovej rady.

K tendru sa za klienta vyjadrila Katarína Tokárová, Group Marketing Manager“Návrhy Elite Solutions sa nám zapáčili hneď od začiatku pre nadhľad a príjemnú dávku humoru, ktorý pridali do víťazného návrhu. Tiež sú nám blízke z pohľadu dizajnu, či už obalov alebo komunikácie, ktoré využijeme v ďalšom období, napríklad pri tvorbe limitovaných edícií, ktoré práve spoločne pripravujeme. Tešíme sa na budúce spoločné projekty.”

Spolupráca začala od novembra, prvé výstupy sa očakávajú už koncom tohto roka.

Predtým spoločnosť spolupracovala s agentúrou MADE BY VACULIK, s ktorou spustila napríklad kampaň Krása nevídaná.

SHP Group (Slovak Hygienic Paper Group) je nadnárodná spoločnosť združujúca skupinu výrobných a obchodných spoločností z oblasti celulózo-papierenského priemyslu. SHP Group zastrešuje 10 spoločností v 6 krajinách Európy s ročným obratom 220 mil. eur. V šiestich výrobných závodoch SHP Group sa ročne vyrobí 170 tisíc ton papiera a je najväčším producentom hygienických papierov v strednej a juhovýchodnej Európe. Slovenský SHP Harmanec je zároveň jedným z najväčších zamestnávateľov v Banskobystrickom kraji.

01 - Modified: 2023-05-03 06:00:00 - Feat.: - Title: Keď si niečo obľúbite, je to láska na celý život, hovorí v novej kampani Harmony 02 - Modified: 2021-05-01 10:19:18 - Feat.: - Title: Harmony prichádza s novou edíciou ECO loving 03 - Modified: 2019-01-24 10:11:46 - Feat.: - Title: Harmony má novú reklamu. Draží v nej toaletný papier 04 - Modified: 2017-08-11 14:04:05 - Feat.: - Title: Harmony má nový TV spot. Krása nevídaná
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 14:14