StoryEditor

Medusa Group otvorila vlastnú remeselnú pekáreň Crustino

12.02.2019, 11:45
Autor:
TSTSpzpz
Pekárskou a cukrárskou výrobou bude zásobovať reštaurácie skupiny, ale bude otvorená aj pre bežných zákazníkov.

Najväčšia slovenská gastroskupina MEDUSA GROUP rozšírila portfólio o ďalšiu prevádzku a v Bratislave otvorila vlastnú pekársku a cukrársku výrobu. Crustino bude svojimi výrobkami postupne zásobovať všetky reštaurácie skupiny, bude však otvorené aj pre bežných zákazníkov.

Prevádzka sa nachádza na Plynárenskej ulici v Bratislave (BBC 5) a okrem výroby pre celú skupinu tu zákazníci nájdu otvorenú aj prevádzku s predajom denne čerstvých pekárskych a cukrárskych výrobkov, vrátane kaviarenskej ponuky, primárne určenej pre režim „to go“.

„Crustino bude zásobovať všetky prevádzky Medusa Group vrátane eventového cateringu. Jeho výrobky budú denne odborne pečené a vyrábané z prvotriednych surovín na špičkových strojoch,“ hovorí CEO gastroskupiny Peter Štecko.

Výrobu pekárskych a cukrárskych výrobkov budú mať na starosti a garantovať odborníci z fachu. Pekárskym garantom je Martin Marek, ktorý do Crustina prišiel z Yeme. Tvárou cukrárskej výroby a spoluautorkou cukrárskeho portfólia sa stala mladá kreatívna cukrárka Veronika Bušová.

„Mojou úlohou bolo zabezpečiť jedinečné receptúry rešpektujúce tradíciu a remeselný kumšt. Všetky zákusky sú vyrábané na mieru pre Medusa Group a predstavujú mix tradičných a moderných cukrárskych výrobkov,“ prezradila Veronika Bušová.

Výrobný i predajný sortiment Crustina zahŕňa široký sortiment sladkých aj slaných kváskových produktov, tradičné koláče a zážitkové dezerty. Dennú ponuku pre zákazníkov na raňajky či obed budú dopĺňať aj čerstvé krajce domáceho chleba s domácimi pomazánkami, plnené wrapy, šaláty, sendviče.

 „Naše výrobky sú výnimočné tradičnou remeselnou výrobou a receptúrami. Nepoužívame predpripravené prísady,“ hovorí šéf pekárskej výroby Crustina Martin Marek.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 07:22