Youtube
StoryEditor

Dermacol má novú reklamu. Opäť v nej účinkuje speváčka Kristína

18.02.2019, 11:20
Autor:
pzpz
Tentokrát spot prezentuje jej bežný deň.

Spolupráca medzi kozmetickou spoločnosťou Dermacol a slovenskou speváčkou Kristínou Pelákovou sa začala len v minulom roku, teraz je  Kristína hviezdou v poradí už tretieho spotu tejto značky.

​Tentokrát speváčka účinkuje v reklame na dlhotrvácny make-up 24H Control, ktorý patrí k bestsellerom medzi make-upmi značky.

Nový 30-sekundový reklamný spot vznikol pod taktovkou známeho kameramana a režiséra F. A. Brabca. Jeho dej sa odohráva počas jedného dňa speváčky – od ranného líčenia, cez fotografovanie v ateliéri, nahrávanie v štúdiu až po večerný koncert.

„Veríme, že práve prostredníctvom Kristíny, ktorá je síce v bulvári neviditeľnou, no na sociálnych sieťach jednoznačne výraznou osobnosťou, sa nám podarí pritiahnuť pozornosť mladšej cieľovej skupiny nielen na náš besteller, dlhotrvácny 24H Control make-up, ale aj ďalšie výrobky z nášho portfólia,“ vysvetľuje Věra Komárová, riaditeľka stratégie spoločnosti Dermacol.

Líčim sa často, preto je pre mňa starostlivosť o pleť prvoradá. V značke Dermacol som našla spojenie oboch – pleťovej aj dekoratívnej kozmetiky –  v overenej česko-slovenskej kvalite,“ hovorí  Kristína Peláková.

Spot je od februára 2019 nasadený v rámci televíznej kampane na staniciach skupiny JOJ, kampaň bude zároveň prebiehať aj na sociálnych sieťach.

Vizitka kampane:

Námet: Tím Dermacol
Produkcia: Beltfilm
Réžia: F.A. Brabec
Mediamix: TV, online

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 06:18