StoryEditor

Pellegrini sa ocitol v netradičnom videu, so šéfom OECD imituje Matrix

06.05.2019, 13:10
Autor:
pzpz
Videopozvánka v štýle Matrixu pozýva na zasadnutie premiérov.

Premiér Peter Pellegrini sa zhostil hereckej úlohy vo videopozvánke na zasadnutie Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj, ktorá sa bude konať v dňoch 20. až 23. mája v Paríži.

Ako predsednícka krajina sa Slovensko rozhodlo pozvať premiérov netradičnou formou nadväzujúcou na tému digitálnej transformácie.

V scénke, ktorá imituje kultový film Matrix, generálny tajomník OECD José Angel Gurría dáva slovenskému premiérovi na výber z dvoch možností: Zostať, kde sme, alebo sa zamerať na budúcnosť.

Pellegrini sa rozhodol pre budúcnosť so slovami: „Nemôžeme sa skrývať pred tým, čo prichádza.“

Táto videopozvánka nie je prvá, kde hral Peter Pellegrini hlavnú úlohu. V netradičnej úlohe sa svojho času ukázal ako traktorista. Bolo to v reklame na súťaž The School Dance, ktorá vznikla keď bol ešte ministrom školstva.

"Je to moja srdcovka, pretože spája tri veci, ktoré mám rád – moderné technológie, umenie a pohyb," napísal vtedy Pellegrini o súťaži na Facebooku

Správu budeme aktualizovať.

01 - Modified: 2021-01-29 13:29:16 - Feat.: - Title: Vzbura šéfredaktorky v Plus 7 dní. Katarína Šelestiaková dala výpoveď. Vedenie vydavateľstva reaguje 02 - Modified: 2018-03-23 09:19:59 - Feat.: - Title: "Nikdy v živote som skladačku kokaínu nevidel." Pellegrini sa špáradlu venoval aj v parlamente
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 09:16