StoryEditor

Poznáme najlepšie e-shopy na Slovensku

09.05.2019, 12:28
Autor:
(red)(red)
Cenu kvality získal od zákazníkov internetový obchod Notino.sk.

Titulom ShopRoku ich už desiaty rok oceňuje nákupný radca Heureka.sk. Za najkvalitnejší považujú zákazníci Heureky Notino.sk, najobľúbenejším je Mall.sk a špeciálnu Cenu Heureky získal Lavpet.sk.

Rovnako, ako v predchádzajúcich rokoch, aj tentokrát o najlepších e-shopoch rozhodli reálni zákazníci a odborná porota. Ceny udeľuje Heureka v troch hlavných kategóriách – Cena kvality, Cena popularity a Cena Heureky.

Cena kvality je ocenenie zákazníkov, ktorí hodnotia svoje skúsenosti s nákupom v e-shopoch. Za uplynulý rok si ju odniesol internetový obchod Notino.sk. Tento najväčší online predajca parfumov a kozmetiky v Európe získal už štvrtýkrát po sebe pozíciu e-shopu s najplynulejším nákupným procesom. Cena popularity odzrkadľuje obľúbenosť e-shopu internetovými užívateľmi. Tejto kategórii už piaty rok kraľuje internetový obchod Mall.sk so širokým sortimentom produktov.

„Tento rok sa do hlasovania zapojilo viac ako 62 000 hlasujúcich, čo dokazuje stúpajúcu tendenciu online nákupov. Vidno to aj na rôznorodosti sortimentu, medzi finalistov Ceny popularity sa dostali e-shopy s počítačovými hrami, ale i svietidlami. Kvalitu zas zákazníci oceňovali aj pri kúpe kancelárskych potrieb či hudobných nástrojov, “ hodnotí šéf Heureky Tomáš Braverman.

Z výsledkov tiež vyplýva, že Slováci si potrpia na úroveň komunikácie e-shopov, zákaznícky prístup, ale aj vizuál webstránky a prehľadnosť e-shopu. Vnímanie internetových obchodov ovplyvňuje aj cena produktov, celková dostupnosť tovaru, platobné možnosti a možnosti doručenia.Špeciálnu kategóriu predstavuje Cena Heureky. O tom, ktorý e-shop si ju odnesie, rozhoduje odborná porota zložená z osobností slovenského a českého e-commerce. Porota berie do úvahy výnimočnosť e-shopu, príbeh, ktorý za ním stojí alebo sociálny presah. Tento rok bol za svoje pôsobenie odmenený e-shop Lavpet.sk. Okrem produktov pre zvieratá ponúka veterinárne rady a články od odborníkov. Za zmienku stojí aj priama spolupráca so zvieracími útulkami.

Víťazi jednotlivých kategórii súťaže ShopRoku

Sekcie

Víťazi

Elektro

Mini-Max.sk a Elano.sk

Výpočtová a telekomunikačná technika

Mobile-care.sk a Go-soft-lacnysoftver.eu

Móda a doplnky

ARMY ORIGINAL

Krása a zdravie

Notino

Detský tovar

HTmode.sk

Auto-moto

Pneumatiky.sk

Šport a fitness

Homegym.sk

Dom a záhrada

B2Bpartner.sk

Bývanie a design

PVMsystem.sk

Hobby

Abczoo.sk

Zábava a voľný čas

Zachej.sk

Erotický tovar

Kondomshop

Obchodné domy

HEJ.sk

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 09:20