Maťo Homola
StoryEditor

Slovenský pretekár Maťo Homola je ambasádorom OMV

18.09.2019, 11:22
Autor:
TSTS
"Športové srdce a túžba po maximálnych výkonoch je to, čo nás spája," tvrdí marketingová manažérka OMV.

Maťo Homola je v súčasnosti jeden z najúspešnejších slovenských automobilových pretekárov, ktorý sa presadzuje aj v náročnej svetovej konkurencii. V tejto sezóne ho fanúšikovia motoršportu môžu vidieť na európskych okruhoch v rámci šampionátu cestovných vozidiel TCR Europe. Odštartoval ho fantasticky - na Hungaroringu vyhral kvalifikáciu i samotné preteky.

Momentálne je v celkovom hodnotení na štvrtom mieste a najbližšie zabojuje o titul kontinentálneho šampióna už tento víkend v Barcelone. Len 25-ročný pretekár vlani ako vôbec prvý a jediný Slovák absolvoval celý prestížny seriál FIA WTCR, kde si v konkurencii najlepších jazdcov sveta pripísal aj jedno víťazstvo.

„Kvalita paliva sa naozaj odráža na výkone i životnosti motora, takže jeho výber je veľmi dôležitý,“ sprostredkúva svoje dlhoročné skúsenosti z okruhov. „Auto vám všetko spočíta a za kvalitné palivo sa vám odvďačí dobrou službou,“ hovorí Maťo Homola. 

V Maťovi sa snúbi mladícka dravosť s absolútnou profesionalitou. Športové srdce a túžba po maximálnych výkonoch je to, čo nás spája. Je preto len prirodzené, že sa stal ambasádorom práve pre OMV a bude tvárou našich prémiových palív OMV MaxxMotion,“ hovorí Michaela Kuzmínová, Marketing Manager, OMV Slovensko.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 02:13