StoryEditor

Samsung mení po desiatich rokoch PR agentúry pre ČR a SR, nový je aj dodávateľ monitoringu

04.10.2019, 09:50
Autor:
(red)(red)
Noví víťazi výberových konaní začnú pre spoločnosť pracovať od začiatku budúceho roka.

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak uzavrela tri výberové konania v oblasti vzťahov s verejnosťou. Spoločnosť o tom informovala v tlačovej správe.

Víťazom tendra na PR agentúru pre Českú republiku sa stala spoločnosť Taktiq Communications, ktorá nahradí doterajšiu agentúru Ogilvy. V prípade PR agentúry pre Slovenskú republiku sa víťazom stala spoločnosť Seesame, ktorá bude poskytovať služby namiesto Omnipublic Consulting. 

Seesame

​Spoločnosť Monitora media predložila v tendri na dodávateľa najlepšiu ponuku monitoringu a mediálnych analýz pre Česko aj Slovensko a nahradí tak NEWTON Media.

Doterajšie agentúry budú svoje služby poskytovať v plnom rozsahu do konca roka 2019 a nové začnú pre Samsung pracovať od 1. januára 2020 za podmienky včasného a úspešného uzatvorenia všetkých právnych formalít.

„Doterajšie PR agentúry, ktoré s nami pracovali viac než desať rokov, boli pre nás skutočnými partnermi a odvádzali skvelú prácu. Patrí im veľká vďaka za to, že Samsung je jednou z najznámejších a najrešpektovanejších značiek v Česku a na Slovensku,“ uviedla Tereza Vránková, riaditeľka marketingu a komunikácie Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodala: „Náš celosvetový úspech tkvie nielen v pokrokových technológiách, ale aj v prepracovanej komunikácii. To je s ohľadom na silnú konkurenciu a rýchly vývoj v mediálnej oblasti nesmierne náročné. Je potrebné dodať nášmu PR novú energiu a obohatiť ho o nevšedné prístupy a myšlienky. A my veríme, že nové agentúry nám pomôžu sa posunúť zase o kus ďalej. Zároveň však máme v sebe veľký rešpekt a cítime vďačnosť voči dodávateľom, ktorí pre nás boli dlho veľkou oporou.“

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 15:49