archív
StoryEditor

Český dotcom.cz má nového šéfa

18.11.2019, 10:13
Autor:
redred
Je ním Peter Podolinský, prichádza z Facebooku.

Peter Podolinský sa stal Managing Directorom  českej sestry slovenskej agentúry dotcom.sk. Podolinský začínal v roku 1995 v MARK/BBDO, pracoval v londýnskej brandingovej agentúre Lambia Nairn, v dublinskej európskej centrále Facebooku alebo v technologickej firme Roi Hunter.

Medzi klientov českého Dotcom patrí Tesco (skupina Dotcom pracuje pre Tesco na štyroch trhoch), Perfetti Van Melle (značka Dupetky), na slovenskom Dotcom pracuje aj pre Slovnaft, člena skupiny MOL, syrárne Bel (značky Babybel a Karička), ako aj spoločnosť Innogy.

"Podobne ako sa to podarilo slovenským agentúram pred nami, aj český Dotcom sa bude snažiť nadviazať na úspech svojej slovenských sesterských spoločností. Na slovensku máme v Bratislave 45 ľudí a skvelý tím, strategickú i kreatívnu reputáciu, rovnako aj zaujímavé portfólio klientov. V Česku sa budeme snažiť rozvíjať súčasný biznis a posilňovať český tím. Súčasne úzko spolupracujeme so slovenskou pobočkou, najmä na senior úrovni, využívame synergie a vzájomne si pomáhame," opisuje Peter Podolinský.

Informáciu priniesol český MAM.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 00:22