Celoslovenských podujatí Girl´s Day a 12.ročník IIT.SRC sa zúčastnila profesorka Geraldina Fitzpatricková z Technickej univerzity vo Viedni (na fotke s dekankou FIIT profesorkou Máriou Bielikovou a riaditeľkou Aj TY v IT (organizátora Girl´s Day), Petrou Kotuliakovou).
StoryEditor

Fakulta informatiky a informačných technológií organizovala Girl´s Day 2016 a 12. ročník IIT.SRC

02.05.2016, 13:30
Na obe podujatia bola pozvaná významná osobnosť z oblasti informatiky, profesorka Geraldina Fitzpatricková z Technickej univerzity vo Viedni.

Na FIIT STU sa uskutočnil tretí ročník celoslovenského podujatia Girl´s Day 2016. K iniciatíve občianskeho združenia AJ TY v IT sa tento rok pridalo 108 škôl v takmer 60 mestách a najmä, 910 dievčat. Všetky čakal vo vopred prihlásených spoločnostiach, inštitúciách a firmách, vrátane FIIT STU, zaujímavý a inšpirujúci program. Girl´s Day sa koná pod záštitou prezidenta SR Andreja Kisku a týmto podujatím sa Aj Ty v IT snaží inšpirovať dievčatá pri výbere technicky a na informatiku orientovanej vysokej školy. 

Súčasne a súbežne prebiehalo na FIIT STU ďalšie, pre verejnosť otvorené podujatie. FIIT STU organizovala študentskú vedeckú konferenciu (IIT.SRC) s množstvom zaujímavých projektov a možných start-upov

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 07:57