archív
StoryEditor

Zenith hlási návrat obchodnej riaditeľky

26.08.2021, 16:26
Autor:
(pš)(pš)
Zároveň spúšťa kampaň pre Websupport nielen na Slovensku, ale aj Maďarsku a Česku.

Agentúra Zenith má dve novinky. Týkajú sa personálnych zmien, ale aj novej mediálnej kampane pre Websupport v troch krajinách.

Do agentúry sa vracia po malej prestávke Natália Vlk na svoju pozíciu Sales Director. „Teší ma, že Natália sa po krátkych materských povinnostiach rozhodla vrátiť do kolobehu a pomôcť nám v ďalšom napredovaní. Verím, že nájdeme spoločný balans jej súkromného a pracovného života a rok 2022 opäť štartujeme v plnej sile," víta návrat obchodnej riaditeľky Dušan Viszt, CEO Zenith. Zároveň ďakuje Alexovi Máťušovi, ktorý v agentúre počas tohto roka výrazne pomáhal s touto agendou.

Zenith v týchto dňoch spúšťa aj kampaň pre najväčšieho slovenského poskytovateľa hostingových služieb Websupport, ktorý prednedávnom predstavil svoju prvú televíznu kampaň od agentúry Darwin and the Machines. Websupport takto vstupuje okrem Slovenska aktívnejšie aj na český a maďarský trh.

„Touto kampaňou štartujeme novú éru Websupportu ako regionálnej značky pochádzajúcej zo Slovenska s cieľom spojiť náš medzinárodný know-how s lokálnymi možnosťami a našim poznaním trhov," hovorí Ján Cifra, CEO Websupport.

Kampaň pobeží v krajinách v niekoľkých vlnách počas jesene a zimy tohto roka a využíva okrem televízie aj ďalšie video formáty či online médiá.

"Teší nás, že sme Websupportu mohli predstaviť naše uvažovanie a multikanálovú stratégiu a výraznejšie presadenie sa značky Websupport na trhu, a to nielen na Slovensku, ale začať značku budovať aj na trhoch v Česku a Maďarsku," Tomáš Kosec Senior Client Consultant v agentúre Zenith.

„Vážime si, že nás Websupport oslovil a že je ďalším spomedzi klientov, ktorým pripravujeme mediálnu stratégiu na viacero trhov. Som rád, že úspešným firmám a značkám pochádzajúcim zo Slovenska, môžeme aj my našim prispením pomáhať v ich ďalšom rozvoji nielen doma, ale aj za hranicami Slovenska," hovorí Dušan Viszt, CEO Zenith.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 09:56