archív
StoryEditor

Na trhu je nový mesačník: Čarovné Slovensko

20.11.2017, 05:52
Autor:
redred
Predstavuje Slovensko z tej najkrajšej stránky.

Nový mesačník Čarovné Slovensko prichádza z dielne vydavateľstva Mafra Slovakia a prvé číslo je už v predaji.

Jeho tvorcovia vychádzajú z toho, že Slováci začínajú znova objavovať krásy vlastnej krajiny. Preto na trh posúvajú nový magazín - Čarovné Slovensko, ktorý ponúka prehľad o našej krajine: o zaujímavých miestach, ľuďoch, tradíciách a prírode. Na 132 stranách popretkávaných unikátnymi fotografiami nachádzajú čitatelia inšpiráciu na cestovanie a voľný čas, tipy a triky, príbehy kreatívnych Slovákov, tradície a remeslá. Mesačník úzko súvisí s oblasťou cestovného ruchu. Vytvára rozhľad čitateľa v ponukách tuzemských dovoleniek, lyžovačiek alebo cykloturistiky.

„Naša krajina ako miesto na život či dovolenku ponúka veľmi veľa a Čarovné Slovensko o tom chce písať, lebo tu sme doma, tu to milujeme,“ hovorí o novinke jeho šéfredaktorka Róberta Karpinská. Kvalitne spracované pútavé články, fotografie zachytávajúce neopakovateľné kúzlo domoviny či reálne príbehy ľudí okolo nás – to všetko nájdete vo vnútri. Magazín predstavuje Slovensko z jeho najkrajšej stránky. Najkrajšej stránky našej krajiny.

Magazín Čarovné Slovensko bude vychádzať každý mesiac, v stánkoch ho kúpite za cenu 3,90 €. V ponuke na www.hnkonto.sk nájdete aj výhodné predplatné na celý rok s bonusom dvanástich vydaní za cenu desiatich. Zaujímavé nahliadnutie do časopisu ponúka stránka na Facebooku a výnimočné fotografie nájdete na Instagrame Čarovného Slovenska.

 Pre Mafru Slovensko to nie je jediný nový titul jesene. Len pred mesiacom spustil týždenník Téma, prečítajte si o ňom viac. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 23:45