archív
StoryEditor

Z vydavateľstva Penty odchádza marketingový riaditeľ a šéf videobsahu. Otáznik visí nad portálom vju.sk

20.12.2017, 18:02
Autor:
(pš)(pš)
Otáznik visí nad portálom vju.sk.

Len prednedávnom sa v jednom z najväčších vydavateľstiev u nás - News and Media Holding (NMH) udiala zmena na najvyššej pozícii. Z funkcie generálneho riaditeľa odišiel Peter Mertus, nahradil ho Michal Teplica. 

Dnes sa vo vydavateľstve opäť dejú zmeny. Správu priniesol portál o Mediach.com. Z  vydavateľstva odchádza riaditeľ marketingu Jindřich Staněk, ako aj šéf videoobsahu Michal Burza.

Informáciu pre Stratégie potvrdil aj nový generálny riaditeľ mediálneho domu NMH -  Michal Teplica. Pre Stratégie zároveň povedal aj to, že mediálny dom v krátkom čase predstaví novú organizačnú štruktúru vydavateľstva. Teplica zároveň odmietol povedať meno nového marketingového riaditeľa.

Jindřich Staněk do mediálneho domu NMH prišiel z vydavateľstva Ringier Axel Springer Slovakia, kde pôsobil na pozícii šéfa marketingu Azet.sk. V NMH bol Staněk aj v manažmente mediálneho domu.

Z vydavateľstva  odchádza aj šéf  videoobsahu mediálneho domu NMH - Michal Burza. Burza mal na starosti aj zábavný videoportál vju.sk, ktorý mediálny dom spustil na jeseň v roku 2016. V AIM monitore sa objavil až v v lete tohto roka, pričom jeho návštevnosť za november dosiahla 106 266 (RU).

V marci tohto roka sa tvárou portálu stal aj  Ján Gordulič, ktorý sem prišiel z portálu Sme.sk. Podľa neoficiálnych informácií je portál vju.sk jeden z projektov, ktorý má v mediálnom dome NMH neistú budúcnosť. Na otázku, či portál vju.sk končí, Michal Teplica pre Stratégie povedal: "Mediálny dom sa naďalej plánuje venovať videoobsahu". Konkrétne informácie o tom, aké plány má mediálny dom s videoobsahom, sa dozvieme v krátkom čase, povedal Teplica.

​Napriek personálnym zmenám na najvyšších miestach, domovská stránka mediálneho domu s informáciami o výkonnom manažmente sa zatiaľ nezmenila. Dozvieme sa napríklad, že generálnym riaditeľom NMH je Peter Mertus.

Vo výkonnom manažmente mediálneho domu NMH okrem odchádzajúceho marketingového riaditeľa Jindřicha Staněka a personálneho riaditeľa Petra Rolného pôsobia aj ďalší šéfovia: finančný riaditeľ Marián Koreň, rozvoj biznisu má na starosti Matúš Jurových, šéfka obchodu Mirjana Hron Sikimič (na materskej dovolenke) a riaditeľ transformácie Juraj Velička.

01 - Modified: 2020-07-07 14:40:59 - Feat.: - Title: Zmena vo vydavateľstve NMH. Končí obchodný riaditeľ 02 - Modified: 2019-07-19 09:39:17 - Feat.: - Title: Plus 7 dní plánuje redizajn. Novú titulku si môžu vybrať čitatelia 03 - Modified: 2019-04-02 07:48:03 - Feat.: - Title: Vedením obchodu a distribúcie vo vydavateľstve NMH bol poverený Ladislav Ollé 04 - Modified: 2018-01-03 22:00:18 - Feat.: - Title: Pre médiá to bol rok zmien 05 - Modified: 2017-12-21 18:11:47 - Feat.: - Title: Plus 7 dní prichádza o osobnosti. S týždenníkom prestávajú spolupracovať kvôli novému šéfredaktorovi
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 22:04