Peter PellegriniTASR
StoryEditor

Premiér Pellegrini bude diskutovať o dôvere v políciu a štát. V relácii na TA3

13.04.2018, 17:40
Autor:
TASRTASR
Prehľad hostí a tém víkendových politických relácií.

Sobotné dialógy (Rádio Slovensko, sobota 12:10)

Hosťami relácie budú členovia Ústavnoprávneho výboru parlamentu Tibor Bernaťák (SNS) a Alojz Baránik (SaS).

S moderátorom Branislavom Dobšinským budú debatovať o výzvach novej vlády v oblasti právneho štátu, odpolitizovaní Inšpekcie ministerstva vnútra a vedenia polície či pravidlách výberu nových ústavných sudcov.

V politike na TA3 (nedeľa 11:00)

Hosťami moderátora Norberta Dolinského budú premiér Peter Pellegrini (Smer-SD), Ján Rudolf (SaS) a Matúš Drotár z Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu.

Diskutovať budú o reformovanej vláde Petra Pelleriniho, dôvere v políciu a štát, vyrovnávaní regionálnych rozdielov a zahraničnej politike SR. Ďalšou témou bude stav v čerpaní štrukturálnych fondov.

O 5 minút 12 (Jednotka, nedeľa 11:55)

Témou politickej relácie verejnoprávnej televízie bude slovenská zahraničná a bezpečnostná politika a jej výzvy v kontexte aktuálneho geopolitického vývoja.

S moderátorom Martinom Strižincom budú diskutovať predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD), podpredseda Zahraničného výboru NR SR Jaroslav Paška (SNS), podpredseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Martin Klus (SaS) a člen Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Milan Krajniak (Sme rodina).

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 21:19