StoryEditor

Česko Slovensko má talent má nových moderátorov. Vystriedajú Juniora a Marcela

03.05.2018, 12:35
Autor:
hrnhrn
Talentová šou sa vráti na jeseň na obrazovky JOJ s viacerými novinkami.

Česko Slovensko má talent sa na jeseň vráti po dvojročnej pauze na obrazovky televízie JOJ. Pre divákov je v siedmej sérii pripravených niekoľko noviniek. Okrem novej porotcovskej zostavy sa zmenia aj moderátori. Ostrieľané duo Juniora s Marcelom vystrieda nová česko-slovenská dvojica - herečka Lujza Garajová Schrameková a český spevák a herec David Gránský.

TV JOJ

​Herečka a stand-upistka Lujza Garajová Schrameková je známa najmä ako Lujza Rodinová zo seriálu Naši. Moderovanie talentovej šou po Juniorovi a Marcelovi vníma ako veľkú výzvu. "Mám rada výzvy a myslím si, že moderovanie Česko Slovensko má talent výzvou určite je. Bude to pre mňa úplne nová poloha, takže, samozrejme, mám trošku stres, ale verím, že zabehnutá partia tvorcov bude pomáhať ´nováčikom´. Každopádne cítim, že si užijeme kopec srandy a tú mám ja veru rada!," povedala o svojich pocitoch herečka.

Jej moderátorský kolega David Gránský sa v roku 2008 zúčastnil speváckej šou X Factor, kde sa dostal až do finále v skupine 15-24 rokov, v roku 2016 účinkoval v českej verzii zábavnej šou Tvoja tvár má známy hlas. Venuje sa aj muzikálu a herectvu, naposledy sa predstavil v seriáloch Ohnivý kuře a Modrý kód.  Moderovanie talentovej šou je však pre neho, rovnako ako pre Lujzu, tiež novinkou. "Na nakrúcanie Česko Slovensko má talent sa veľmi teším. Talent som vždy sledoval a baví ma na ňom najmä jeho rozmanitosť. Rozhodne je to pre mňa veľká moderátorská výzva. Trému nemám. Jediné, na čo som zvedavý, čo na môj výkon povie skvelý moderátor predošlých sérií Jakub Prachař, ktorý ma bude sledovať z poroty," hovorí Gránský.

Tento rok nastane zmena aj v porote. Na stoličky, ktoré budú rozhodovať o ďalšom osude talentov, si sadnú Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Luciu Bílú vystrieda speváčka a hudobníčka Marta Jandová, ktorá si už porotcovanie vyskúšala dvakrát v Československej SuperStar, v nemeckej speváckej súťaži PopStars či v Hlase Česko.

Speváčka sa na novú porotcovskú úlohu nesmierne teší. „Česko Slovensko Má Talent je ďalšia výzva v mojom živote. Zatiaľ som hodnotila len spev a vystúpenia, teraz ma však čaká množstvo iných talentov a pravdepodobne aj netalentov. Som veľmi zvedavá a veľmi sa na to teším,“ prezradila.

iDnes.cz / Marta Jandová

​Lucie Bílá sa so svojím porotcovským kreslom rozhodla rozlúčiť po šiestich rokoch. „Prežila som s Talentom nádherných šesť rokov. Bola to skvelá skúsenosť a projekt, ktorý ma veľmi obohatil. Teraz ale musím ísť ďalej. Môj program je tak nabitý, že nie je v mojich silách stihnúť všetko. Preto som sa rozhodla, že svoje kreslo porotcu s láskou prenechám niekomu, kto bude rovnaký nadšenec ako ja. Všetkým súťažiacim a účinkujúcim držím palce a budem všetko s napätím z diaľky sledovať,“ zdôvodnila speváčka svoje rozhodnutie. 

Zľava

Česko Slovensko má talent je ťahákom jesennej a zimnej programovej štruktúry TV JOJ. V tomto roku sa na príprave šou podieľajú dve televízne stanice: slovenská televízia JOJ a česká televízia Prima, ktoré tak nadviazali na spoluprácu z minulosti. Projekt zastrešujú produkčné tímy okolo režiséra Jeffa Minaříka.

Poslednú sériu talentovej súťaže podľa licencovaného formátu Got Talent odvysielala JOJ na jeseň 2016. Výpravnú šou rovnako pod režisérskou taktovkou Jeffa Minaříka sprevádzala moderátorská dvojica Marcel Forgáč a Milan "Junior" Zimnýkoval, do porotcovských kresiel zasadli Jaro Slávik, Lucie Bílá, Jakub Prachař a Diana Mórová. Šou sa v nedeľnom prime time stretávala s konkurenčnou šou na Markíze Tvoja tvár znie povedome.

01 - Modified: 2021-09-15 22:56:20 - Feat.: - Title: Sme národ, ktorý dokáže vyprodukovať úspech, hovorí Jaro Slávik, porotca Česko Slovensko má talent 02 - Modified: 2021-09-09 13:26:18 - Feat.: - Title: Pekné počasie nepraje televíziám. Ani talentová šou nemala toľko divákov ako zvyčajne 03 - Modified: 2021-08-16 12:03:57 - Feat.: - Title: Česko Slovensko má talent má prvú veľkú upútavku. Porotcovia v nej opäť ukážu svoje superschopnosti 04 - Modified: 2021-06-28 19:15:43 - Feat.: - Title: Jojka nakrúca Česko Slovensko má talent. Premiéru má nová moderátorka 05 - Modified: 2021-04-04 09:32:17 - Feat.: - Title: Česko Slovensko má talent bude mať novú moderátorku
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 14:14