StoryEditor

Máme aj kontroverzných hostí, bráni sa Markíza po účasti kritizovanej českej doktorky v Teleráne

12.06.2018, 14:49
Autor:
(pš)(pš)
Klímová je známa vyjadreniami, že na metastázy je dobrý milenec a že rakovinu je možné po detoxikácii "vykadiť".

V  pondelkovom Teleráne televízie Markíza poskytovala svoje rady česká psychiatrička a psychosomatička Jarmila Klímová, ktorá prednedávnom v Českej televízii v dokumente Obchod so zdravím informovala o alternatívnej liečbe svojho terapeutického inštitútu Aktip.

Jarmila Klímová sa v médiách prezentuje ako psychosomatická odborníčka. Spolu so svojimi kolegami poskytuje rady, v ktorých tvrdí, že na metastázy je dobrý milenec a že rakovinu je možné po detoxikácii "vykadiť". Česká televízia v reportáži Infiltrácia popísala procedúry a vyšetrenia, ktoré pol roka nakrúcala skrytými kamerami herečka Ivana Lokajová v terapeutickom inštitúte Aktip.

"Ranný magazín Teleráno prináša veľké množstvo tém a hostí z rôznych oblastí života, pričom niektoré a niektorí z nich môžu byť viac či menej kontroverzní. Doktorka Klímová v našej relácii nepropagovala svoju kliniku ani svoje postupy. Divákom dávala všeobecnú informáciu o existencii psychosomatických postupov, ktorým by však mal predchádzať postup medicínsky, čo v predmetnom vstupe aj odznelo," vyjadrila sa k spornej relácii pre Stratégie  televízia Markíza.

Ukážka z dokumentu Obchod so zdravím:

01 - Modified: 2018-05-22 11:23:40 - Feat.: 0 - Title: Rakovinu vylieči milenec. Nová kauza v Česku, dokumentaristi sa infiltrovali do alternatívnej liečebne
01 - Modified: 2018-06-12 15:58:23 - Feat.: - Title: Rakoviny sa dá zbaviť na toalete. V Česku čelí doktorka škandálu, v Teleráne radila Slovákom
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 19:28