StoryEditor

Cartoon Network chystá na jeseň na Slovensku a v Česku prekvapenie

21.08.2018, 10:55
Autor:
(red)(red)
Na jeseň pripravuje špeciálnu ponuku.

Detský televízny kanál Cartoon Network môžu deti okrem angličtiny sledovať od minulého roka aj v češtine. Od septembra minulého roka je k dispozícii česká jazyková stopa, v súčasnosti je program už plne lokalizovaný, čiže 100% programu je aj v češtine.

„Sme radi, že máme pri Cartoon Network 100-percentnú českú stopu. Mnohí rodičia však vyhľadávajú vysielanie špeciálne v angličtine. Prieskumy dokazujú, že deti, ktoré sledujú rozprávky v origináli, sa oveľa ľahšie učia cudzí jazyk, ako keď ich sledujú s dabingom. Cartoon Network je tak skvelým pomocníkom pri výučbe,“ povedal Jozef Pipek výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá Cartoon Network zastupuje na Slovensku a v Česku.

IFC Media

​V ponuke Cartoon Network sú animované príbehy pre menšie, ale aj väčšie deti. Okrem už kultových seriálov ako Dexter’s Laboratory či Scooby-Doo, bľúbené sú aj programy Amazing World of Gumball, Dobrodružný čas, Clarence, The Powerpuff Girls, Ben 10 aTeen Titans Go! Z nových programov si svojho diváka našli Zataženo, občas trakaře, OK K.O.! a mnohé ďalšie.

Cartoon Network je dostupný na Slovensku a v ČR prostredníctvom viacerých platforiem: Telekom (Magio), Skylink na Slovensku a v ČR, Digi Slovakia, freeSAT, UPC, DTH, Swan, Martico, Antik Telekom, Orange, Vares, Digi Czech Republic, T-Mobile Czech Republic, O2 Czech Republic a ďalšie.

„Na jeseň chystáme špeciálnu ponuku – open window – čo znamená, že kanál bude dostupný pre všetkých zákazníkov nielen v špeciálnych balíčkoch,“ povedal výkonný riaditeľ IFC Media Jozef Pipek. Podrobnosti prinesie spoločnosť onedlho.

Cartoon Network je súčasťou skupiny Time Warner. Celkovo je k dispozícii v 19 jazykoch v 70 krajinách sveta. Prináša širokú ponuku animovaných príbehov, vysiela 24 hodín denne, 7 dní v týždni, prioritne pre detského diváka vo veku od 6 do 12 rokov. Stanica je dostupná v SD aj HD kvalite. 

01 - Modified: 2018-10-02 17:31:43 - Feat.: - Title: Cartoon Network je počas októbra dostupný zadarmo 02 - Modified: 2018-03-01 09:59:39 - Feat.: - Title: Skylink zaradil do ponuky Cartoon Network
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 19:32