StoryEditor

JOJ vychádza "S pravdou von". V novej šou bude štvorica hercov hľadať ľudí s netradičnými povolaniami

17.12.2018, 10:45
Autor:
hrnhrn
Novinku uvedie JOJ na začiatku budúceho roka.

Televízia JOJ nakrúcala minulý týždeň novú zábavnú novinku S pravdou von, ktorá sa na obrazovky dostane začiatkom januára budúceho roka.

V novej šou bude musieť štvorica hercov ukázať nielen zmysel pre humor ale aj správny odhad, keď medzi trojicou uchádzačov budú hľadať ľudí s atraktívnymi či netradičnými povolaniami, záľubami alebo rekordmi.

TV JOJ

Pravdu hovorí vždy iba jeden. Neľahkú úlohu odhaliť ju bude mať štvorica hercov známa z projektu Vianočný bazár chalaňov - Juraj Kemka, Robo Jakab, Lukáš Latinák a Marián Miezga, ktorých moderátorsky doplní Juraj "Šoko" Tabaček. 

O novinke informoval na svojom facebooku aj generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega. Nová šou bude mať na obrazovkách premiéru 10. januára 2019.

Ďalšou šou, ktoré uvedie televízia JOJ v budúcom roku, bude už ôsma séria Česko Slovensko má talent. Zmeny na poste moderátorov a v porote sa televízii osvedčili, do novej sezóny vstúpi rovnaká dvojica moderátorov - Lujza Garajová Schrameková a David Gránský, do porotcovských kresiel zasadne rovnaká štvorica v zostave Marta Jandová, Diana Mórová, Jakub Prachař a Jaro Slávik. Česko-slovenskú verziu licencovanej šou Show Got Talent pripravuje od jej prvého uvedenia produkčná spoločnosť J.A.M. FILM 1999 pod vedením režiséra Jeffa Minaříka.

Novinkou pre súťaže chtivým divákom bude šou Golden Brain. Moderátorská dvojica Junior (Milan Zimnýkoval) a Marcel (Forgáč) bude pred televíznymi kamerami zisťovať, ako pracujú slovenským celebritám rôzne centrá ich mozgov, ako pamäť, logika, reč či orientácia v priestore. Licencovaná šou pochádza z dielne spoločnosti FremantleMedia.

O novú formu sa budú usilovať súťažiaci na JOJ v doku-reality Reštart. V nej budú každý týždeň odborníci – psychoterapeut, lekár, tréner a špecialista na výživu, pomáhať meniť život účinkujúcim. Jednou z nich bude aj tvár televízie JOJ Erika Barkolová, ktorá bude pred očami divákov meniť nielen svoju postavu, ale aj prístup k životu.

Ponuku televízie JOJ doplnia tri kvízové hry. V prvej s názvom Plus mínus pomôže súťažiacim viac ako vedomosti schopnosť používať “sedliacky rozum”. Pre deti aj dospelých je určená novinka Po škole, ktorá preverí ich vedomosti zo školských lavíc. Tretiu novinka IQ taxi už slovenskí diváci poznajú z obrazoviek RTVS. Tentokrát bude taxikárom, ktorý pasažierom kladie počas jazdy kvízové otázky, spevák Kuly z Desmodu.

Viac o novinkách budúceho roka si môžete prečítať aj v týchto článkoch:

01 - Modified: 2018-12-17 10:06:19 - Feat.: 0 - Title: Seriál Prázdniny dostal zimný špeciál. Pozrite sa, ako sa nahrávala zvučka 02 - Modified: 2018-12-12 15:40:26 - Feat.: 0 - Title: Oteckovia naspievali vianočnú hymnu. Vo vysielaní sa objaví na Štedrý deň 03 - Modified: 2018-12-17 08:00:04 - Feat.: 0 - Title: Kali bude tretím koučom v The Voice Česko Slovensko 04 - Modified: 2019-01-06 11:08:13 - Feat.: 0 - Title: Veľký prehľad top programov roka: Čo pozerali Slováci v televízii?
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 16:08