StoryEditor

Vy tupci hlúpi, neviete o tom absolútne nič, reagoval Škriniar na článok Nového času

09.01.2019, 13:03
Autor:
klkl
Elitný slovenský futbalista si chce podľa informácií z Talianska výrazne platovo prilepšiť.

Slovenský obranca a najdrahší slovenský futbalista súčasnosti Milan Škriniar sa ostro obul do denníka Nový čas. Stopérovi Interu Miláno prekáža článok v dnešnom vydaní novín, v ktorom Nový čas píše o tom, že chce viac zarábať.

„Podľa prvých informácií z Talianska si chcel polepšiť na 3 milióny,“ píše Nový čas s tým, že podľa informácií talianskeho portálu internews.it Škriniar žiada zvýšenie až na 3,6 milióna. Slovenský stopér dnes v slávnom talianskom klube zarába približne 1,7 milióna eur.

Škriniarova zmluva vyprší v roku 2022. Denník v článku venovanom slovenskému futbalistovi špekuluje aj o tom, či nie sú jeho nároky spôsobené tým, že chce odísť do FC Barcelona. Inter Miláno si totiž také zvýšenie platu dovoliť nemôže.

Futbalista na článok reagoval na Instagrame, kde sa z článku vysmial a napísal k tomu „vy tupci hlúpi, neviete o tom absolútne nič.“

Reprofoto/ Instagram Milana Škriniara

​Zároveň k tomu dodal, že slovenské médiá a ľudia sú podľa neho hnoj.

O Škriniarovom prestupe sa špekuluje už dlhšiu dobu, práve pre jeho platové nároky. "V boji o Škriniara má pole position Barcelona. Inter bude musieť s najväčšou pravdepodobnosťou hráča predať, aby dodržal podmienky finančného fair play," cituje internetový portál tribuna.com talianske médiá.

Okrem Barcelony majú mať o slovenského stopéra záujem aj Manchester United a Bayern Mníchov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 08:34